Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ki nem szereti a macskákat?

Ki nem szereti a macskákat?

Figyelt kérdés
Bocs! Én!!!!
2010. okt. 8. 21:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, miért van, hogy sok ember elfogult bizonyos állatok felé. Legtöbb a kutyás, macskás és lovas. Szerintem léteznek más állatok is, mindnek megvannak a előnyei és hátrányai is.

Én szívesen tartanék kutyát, de a panel kicsi hozzá. Macskám meg azért nincs, mert sok a rágcsálóm és nem szeretném, ha levadászná őket. De semmi bajom velük se.

2010. okt. 8. 22:11
 12/25 anonim válasza:
100%
Persze csak azoknak szol, akik nem szeretik a macskákat.
2010. okt. 8. 22:12
 13/25 anonim ***** válasza:
66%

Kedves kérdező!

Súlyosan debill idióta vagy!

Van olyan macskám, ami tisztább, mint a szád!

2010. okt. 8. 22:15
 14/25 anonim ***** válasza:
49%
Én imádom a macskákat, és sosem értettem, hogyha valaki azt mondta, hogy nem szereti őket. Szerintem az más állatokat sem szeret, kizárolag csak saját magát.
2010. okt. 8. 22:15
 15/25 anonim válasza:
37%

Most komolyan, aki nem szereti a macskákat az már idióta, meg hülye meg stb. Ehez gratulák, ez aztán a ti részetekről is szinvonal volt! És ha nem szereti valaki akkor mi van?! Annyi féle izlés létezik, azért mert nem egyezik mindenkié, attól még a másik nem kevesebb.

Nonszensz..

2010. okt. 8. 22:18
 16/25 anonim ***** válasza:
74%
Egyik barátnőm, ő nem csak nem szereti, de fél tőlük.
2010. okt. 8. 22:19
 17/25 anonim válasza:
(bocs az elírásokért, siettem)
2010. okt. 8. 22:19
 18/25 anonim ***** válasza:
61%

Az a röhej, hogy valakinek ennyi ideje van, hogy nyisson egy topicot arról, mennyire utálja a macskákat!

Ha nekem vagy az ismerőseimnek ennyi ideje lenne, boldog embereknek éreznénk magunkat!

Mennyi mindent lehet utálni, szúnyogot, sőt, zsebtolvajokat, politikusokat stb.stb. Erre itt vannak szegény macskák terítéken. Kérdező, én tényleg irigyellek, hogy ennyi szabadidőd van (szinte a semmin) filózni.

Egyetértek a mcskapártiakkal!

Akik utálják a cicákat nem ismerik és nem is akarják megismerni őket. Ezt egy sima "utálomba" burkolják, ami eleve némi merevségre utal.

Nekem is egészséges, nagyon tiszta cicáim vannak, érzékenyek, lágyak, kedvesek és ragaszkodóak. Viszont ha betoppan hozzám egy macskagyűlölő, soha nem fogja meglátni ezeket az oldalaikat a cicáknak. Csakis amit hinni akar: "fertőzőek, undokak" stb. vagyis az összes létező sztereotípiát.

Na mindegy, további sikeres gyűlölködést, irigyletes az energiaszinted!:)

2010. okt. 8. 23:49
 19/25 anonim ***** válasza:
68%
Sztem akkor nem itt nézelődj. Am én macskás-kutyás vok és mellesleg macskát és kutyát is tenyésztek. Szal én imádom őket.
2010. okt. 9. 12:20
 20/25 anonim ***** válasza:
54%

kedves kérdező! eléggé... érdekes a felfogásod:D

tegyük fel hogy van egy képzeletbeli macskánk: Mici

oké hogy aggódsz azért hogy a gyerek ne kapja el a dolgokat de azért vegyük már át: a bár macska nem betanítható olyan dolgokra hogy ül fekszik és társai, viszont tökéletesen alomra lehet szoktatni valamint meg lehet vele értetni hogy az asztalra ne menjen fel. néhány esetben azt is meg lehet neki tanítani hogy az étkező tabu.

nos tegyük fel hogy Mici a képzeletbeli cica tudja azt hogy nem szabad az asztalra mászni és csak az almot használhatja wc-nek. ezesetben ha azt is tudja hogy az étkező tabu akkor szinte 100% hogy az asztalnál nem fenyeget fertőzésveszély. de még akkor sem ha nem tabu neki az étkező. szóval ez a dolog megoldva.

most jöjjön az alom: ugye a cica minden dolgát ott végzi és nem éppen szerencsés a gyereknek benne turkálni. ha ez mégis megtörténik az csak a te hibád mert nem a macska felelős Pistikéért (gyereked) hanem Te! szóval itt vigyázni kell a GYEREKRE! esetleg még annyit tudsz tenni hogy olyan helyre rakod az almot ahol csak a macska éri el. azt gondolom nem kell megírnom hogy cseréld az almot mert Pistikénél te is megtapasztaltad hogyan kell tisztába rakni. szóval ez is kilőve.

most jöjjön a fertőzések: figyelj! ha beoltod Micit akkor nem lesz esélye a baciknak! valamint ha mégis akkor csak előre szólok: a macskák betegségeinek kb 75%-a Nem fertőz embert! abba a maradék 25%-ba pedig azok tartoznak amik a kutyákba is simán megtalálhatóak. valamint a paraziták által terjedő betegségek. a parazitákról annyit hogy a férgekre féregtelenítő bolhákra spray. a nyakörv is jó de egyik ismerősöm cicája majdnem felakasztotta vele magát. ami a kullancsokat illeti. ha a cica nem jár ki nem kell érte aggódni. szóval ez is kilőve! ja! még van bajod? toxoplazmák? nyugi az is megelőzhető! szóval tényleg kilőve.

na és most jöjjön az alaphigiénia: bármennyire is furcsán hangzik egy macskát simán meg lehet fürdetni! csak vigyázni kell hogy ne menjen a fülébe víz! de ezt nem lehet túlzásba vinni, csak akkor fürdesd ha koszos! ja itt arra figyelni kell hogy macskasampont használj mert az emberi készítmények kimarhatják a bőrét valamint mérgezőek lehetnek! szóval az is megoldva hogy szép tiszta jó illatú legyen!

ezután az elemzés után gondold át hogy tényleg olyan fertőző-e mint amilyennek beállítod!

na ugye hogy nem is?! :D

2010. okt. 9. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!