Gaydoctor23 kérdése:
Szereted a cirmosokat, esetleg van neked is?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 16. 15:14
2/20 anonim válasza:
Igen, van is. Kettő volt eredetileg, most már csak egy van. A neve az, hogy Kóla.
3/20 anonim válasza:
Nálunk van egy, a fiamé. (A másik fekete) Mi is szeretjük.
4/20 anonim válasza:
Én sokáig csak kutyás voltam, egyáltalán nem szerettem a cicákat. Aztán egyszer találtunk egy újszülött cicát az udvaron. Figyeltük egy napig, hogy jön-e érte az anyukája, hát nem jött. Akkor elkezdtük tápszerezni. Most már 8 hónapos, és azóta nagyon szeretem őket, nem csak a miénket.
5/20 anonim válasza:
Nagyon szeretem a cirmosokat is, ahogyan minden cicát. A saját cicánk nem cirmos, de amerre járni szoktam, van cirmos cica ismerősöm is, aki azonnal kijön mikor arra megyek, és megszeretgetjük egymást. Viszek neki gyakran valami finomságot is.
6/20 anonim válasza:
Volt egy, ő elpusztult agydaganatban. :(
Most egy vörös-fehér kandúrunk van. Nagy arc ő is. ^^
7/20 anonim válasza:
Az összes színben imádom őket, nekem fekete-fehér foltos cicám van
8/20 anonim válasza:
Kettő is. Az egyiknek fehér kis harisnyája is van.
9/20 anonim válasza:
Volt , sajnos tavaly meghalt szegényem :(
10/20 anonim válasza:
Szeretem, még gyermekként sokszor volt cirmosunk, nagyon kedvesek voltak mindig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!