Miért csinál ekkora fesztivált a macskánk a bejövetelből?
!!!! Előre leszögezném, hogy én NEM engedem ki a macskát, szerintem is bentre való. Ez apámnak a hóbortja, és rengetegszer összevesztem már vele, de akkor is ki van engedve. Szóval lehetőleg ne arról szóljon a válasz szekció hogy "minek kell kiengedni teeee állatkínzó reterák" mert nem én engedem ki. Köszönöm.
Minden alkalommal mikor próbálom beengedni a macskánkat, eljátsza ezt. Elkezd nyávogni az ajtónál. Kinyitom a kicsi ablakot, ami az ajtón van. Egy darabig tipródik, nyávog, bámul rám. Hívogatom befelé, de az istennek nem jönne, aztán inkább elmegy. Ahogy becsukom az ajtót, ugyanúgy ott nyávog, hogy be akar jönni. De ha a fene fenét eszik se jönnek be,ha kinyitom az ablakot. Akkor is ezt csinálja ha magát az ajtót tárom ki. Aztán nagy nehezen vagy fél órás könyörgés árán végre befárad őméltósága. Komolyan mi a franc értelme van ennek??? Egyszerűen nem látom benne a logikát.
A macska azt akarja hogy szabad ki-be járása legyen. Nem arról van szó hogy hülye a macska és nem tudja mit akar.
Képzeld el hogy valaki bezár egy helyiségbe és minden alkalommal dörömbölnöd kell ha wcre akarsz menni.
Mert szabadnak született!!
Bemenne kicsit, talán a kajáért, vagy mert szeret is, de tudja, hogy nem fogod kiengedni.....
az nem lehet, hogy fél bemenni? Mondjuk azért mert apád nem akarja, hogy ott legyen és minden alkalommal nekiesik, amikor nem látod?
A másik lehetőség, hogy utálja a bezártságot. Ezt az enyém is eljátssza, egyszerűen utál bejönni, ő egy szabad lény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!