Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Holokauszt!!történelem házi...

Holokauszt!!történelem házi Írj egy levelet a város egyik nem zsidó lakójaként az egyik rokonoknak arról,mi történik a városban a németek bejövetele óta!írd meg neki mit gondolsz erről!?

Figyelt kérdés

2021. máj. 11. 21:57
 1/4 meszike91 ***** válasza:
93%
nagyon hülye feladat ez
2021. máj. 11. 22:51
 2/4 anonim ***** válasza:
60%

Kedves rokon, képzeld itt vannak a németek és összeszedik a zsidókat, elviszik őket, elveszik mindenüket.

Gyerekeket, időseket, nőket, férfiakat, mindenkit összeszednek és felteszik őket egy vonatra, ütik-verik, aki nem engedelmeskedik.

Szerintem ez nem igazságos, nem lenne szabad így bánni velük, mivel ők is Emberek!

Remélem az összes német vezető felelni fog és soha nem felejtik el nekik, amit tettek.

2021. máj. 12. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:
3%
Ne írj semmit, mert nem tartozik a nyilvánosságra hogy zsidó-barát vagy, vagy normális értékrendű.
2021. máj. 13. 14:44
 4/4 anonim válasza:
0%

Szia!

Kepzeld miota bejottek a nemetek, azota viszik es teszik a zsidokat vonatokra, mennek kirandulni vissza izraelbe!

Pontosan meg nem tudom miert csinaljak ezt... De legalabb Slomonak nem kell visszaadnom a 2000 ezer forintot, pedig en csak 100at kertem kolcson!

Na mindegy is, terjunk at valami normalis temara.

Nalatok minden rendben, csalad jol van?

2021. máj. 30. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!