Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináltok a cicátokkal,...

Mit csináltok a cicátokkal, ha elutaztok?

Figyelt kérdés
Én egyedül élek, nincs kire hagyni. A szomszédokat nem akarom megkérni, meg ne is járkáljanak be, a barátaim messze laknak. Ti vettetek már igénybe cicaszitter szolgáltatást?
2023. ápr. 14. 16:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

9 év alatt 2x utaztunk el apámmal. Mi sem tudtuk kire hagyni.

Egyik alkalommal 2 vagy 3 napról volt szó, kitettünk ételt és italt bőséggel. Semmi probléma nem volt.

Másik alkalommal macskapanzióba adtuk 5-6 napra. Lelki roncs lett a macskából, 6 hónap múlva sem volt teljesen olyan, mint előtte, de aztán újra a régi lett.

2023. ápr. 14. 16:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Panzióba semmiképpen nem vinném, az nagyon megviselné. Kell neki a biztonság. Csak úgy egyedül az alom miatt nem hagynám itt, mert ha nem tiszta, szerintem nem használná. Úgyhogy most tájékozódom a cicaszitterekről, az tűnik a legjobb megoldásnak. 5 napra mennék el.
2023. ápr. 14. 17:04
 3/10 anonim válasza:
47%
Enyim kinti macska, tavaly elutaztam 7 napra, szóltam egyik haveromnak hogy majd etesse itassa a macskát naponta és az működött. Amikor hazaértem semmi baja nem volt a macskának
2023. ápr. 14. 17:14
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

Mi eddig szerencsére rátudtuk bízni a fiamékra amikor elutaztunk több napra vagy hétre. De idén a fiam külföldre megy dolgozni, ezért úgy döntöttem, hogy cicaőrzésre vállalkozom majd. Keresni fogok olyan embert aki megbízható mint én, és kölcsönösen vigyázunk a cicánkra. Ha elutazik nap napra vagy hétre, én minden reggel, és este elmegyek a lakásba, megetetem, itatom a cicát, kifésülőm ha kell, játszok vele egy kicsit ha igényli, kitakarítom az almot. Cserébe ugyanezt kérném ha mi utazunk el.

De ha ez sem működik akkor lehet csinálok egy cica panziót max 6 cica befogadására alkalmasat. ( ennyi cicával lehet megfelelően foglalkozni)

2023. ápr. 14. 17:15
 5/10 A kérdező kommentje:
Oh, 4-es, budapesti vagy? :)
2023. ápr. 14. 17:20
 6/10 anonim ***** válasza:

4-vagyok.

Igen Budapesti. Legalábbis szeptembertől, mert akkor költözöm vissza Budapestre.

2023. ápr. 14. 17:30
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor én jelentkeznék cicaörző partnernek, ez lenne hosszabb távon a legjobb megoldás, ha olyan ember jönne gondoskodni róla, ha nem vagyok itt, akit ismer :)
2023. ápr. 14. 17:34
 8/10 NTBS ***** válasza:
Megkértem egy ismerőst, hogy vigyázzon rá.
2023. ápr. 14. 17:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Én egy barátom macskáját őriztem egy hétig, amikor elutazott. Odacuccoltam hozzá, mert nem volt kedvem naponta 2x kimenni őfelsége elé járulni a friss reggelivel, vacsorával.

Ha én nem érek rá, amikor nincs otthon, akkor cicaszitter jön hozzá. Nem szokott nagyon nagy összeget kérni. Számszerűsíteni nem tudom sajnos, de nem volt vészes. Kétszer adott neki enni, kidobta az alomból a pisikakit, aztán távozott. Napi 20 perces munkája volt. Ő hirdette magát a Fészbukon, mint kisállat felvigyázó.

2023. ápr. 16. 19:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem utazom sehová a cicám miatt. Volt egy nagy műtétem, és több mint egy hetet voltam kórházban, tiszta stresszben voltam az idő alatt. Én idős anyukámat kértem meg, hogy naponta kétszer sétáljon át hozzám, etesse, itassa meg a cicámat, kicsit engedje ki az erkélyre, és az almot tegye rendbe. Szívesen megcsinálta hál istennek. De ha ő nem lett volna akkor nem tudom kire mertem volna rábízni a cicámat. Ezért inkább nem utazom sehová, mert úgy sem lennék nyugodt, ameddig távol lennék.
2023. ápr. 16. 21:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!