Mit csináltok a cicátokkal, ha elutaztok?
9 év alatt 2x utaztunk el apámmal. Mi sem tudtuk kire hagyni.
Egyik alkalommal 2 vagy 3 napról volt szó, kitettünk ételt és italt bőséggel. Semmi probléma nem volt.
Másik alkalommal macskapanzióba adtuk 5-6 napra. Lelki roncs lett a macskából, 6 hónap múlva sem volt teljesen olyan, mint előtte, de aztán újra a régi lett.
Mi eddig szerencsére rátudtuk bízni a fiamékra amikor elutaztunk több napra vagy hétre. De idén a fiam külföldre megy dolgozni, ezért úgy döntöttem, hogy cicaőrzésre vállalkozom majd. Keresni fogok olyan embert aki megbízható mint én, és kölcsönösen vigyázunk a cicánkra. Ha elutazik nap napra vagy hétre, én minden reggel, és este elmegyek a lakásba, megetetem, itatom a cicát, kifésülőm ha kell, játszok vele egy kicsit ha igényli, kitakarítom az almot. Cserébe ugyanezt kérném ha mi utazunk el.
De ha ez sem működik akkor lehet csinálok egy cica panziót max 6 cica befogadására alkalmasat. ( ennyi cicával lehet megfelelően foglalkozni)
4-vagyok.
Igen Budapesti. Legalábbis szeptembertől, mert akkor költözöm vissza Budapestre.
Én egy barátom macskáját őriztem egy hétig, amikor elutazott. Odacuccoltam hozzá, mert nem volt kedvem naponta 2x kimenni őfelsége elé járulni a friss reggelivel, vacsorával.
Ha én nem érek rá, amikor nincs otthon, akkor cicaszitter jön hozzá. Nem szokott nagyon nagy összeget kérni. Számszerűsíteni nem tudom sajnos, de nem volt vészes. Kétszer adott neki enni, kidobta az alomból a pisikakit, aztán távozott. Napi 20 perces munkája volt. Ő hirdette magát a Fészbukon, mint kisállat felvigyázó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!