Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan vegyem rá a mamámat,...

Hogyan vegyem rá a mamámat, hogy a cicáját állatorvoshoz kéne vinni?

Figyelt kérdés

Mamám 67 éves, van egy kinti-benti 3 éves ivaros kandúrja. Mama nem hajlandó elvinni állatorvoshoz, felajánlottam hogy elviszem én vagy vigyük el együtt akár, de azt mondja hagyjam békén.

A macska mancsa, farka, füle sebes, ahogy odakint verekszik a többi hímmel. És azt látom, hogy a száján zöld színű, szinte gennyes nyál folyik. Félek komoly baja van, vagy egyszer elpusztul. De a mama makacskodik hogy nem.

Már gondoltam rá, hogy titokban elviszem én mielőbb az állatot.

Mama 3 utcányira lakik tőlünk

2023. ápr. 12. 17:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A macska egészsége mellett a nagymamád egészsége is bajba lehet. Ártatlan okból is megharaphatja, megkarmolhatja, amitől sebfertőzést is kaphat akár. Gondolom oltva sincs. Veszettségre kicsi az esély, de kijárósként jobb lenne védekezni ez ellen.

Azért lenne jobb, ha a nagyid is menne veled, mert kérdezhet olyat az állatorvos, amire csak ő tudja a választ. De ha nem megy, akkor legalább te vidd el. Ivartalanítás is nagyon fontos lenne,

2023. ápr. 12. 21:44
 12/12 anonim ***** válasza:
87%
Egyértelmű,hogy el kell vinni orvoshoz még akkor is ha a mama nem akarja.
2023. ápr. 12. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!