A macska megérzi, vagy megsejti ha a gazdája állatorvoshoz akarja vinni?
Az én macskám utál állatorvoshoz menni.
Még mielőtt előkerülne a hordozó, már azelőtt elkezd bujkálni, alig engedi magát megfogni és agresszív lesz.
Meg, de nem feltetlenul ugy, ahogy gondolod. Valoszinuleg te is mashogy viselkedsz, feszultebb vagy olyankor, mert mar elore felsz a proceduratol, igy ezt megerzi rajtad.
Ha nem allatorvoshoz mennetek, hanem mondjuk mittudomen, hosszabb utra, valoszinuleg akkoris hasonloan viselkedne.
Reálisan gondolkodva azt mondanám, hogy az első válaszolónak igaza van.
Ellenben nekem is van személyes tapasztalatom, ami szembe megy a józan ésszel. Négy állatunk van, három különböző hordozót használok. A macskáknak egy-egy saját hordozója van, a két nyulat meg közösen szoktam egybe betenni. Egyszer a nyulak hordozóját nem találtam meg, siettem. Úgyhogy a félős macskánk hordozóját vettem elő. Letettem a nappaliban. A macsek ment, szaglászta. Nem bújkált, nem volt frusztrált.
Rá kb. egy hétre őt is vittem volna állatorvoshoz, szinten csak letettem a nappaliban ugyanezt a hordozót, és azonnal elbújt a francba, úgy kellett bemásszak az ágy alá érte. Pedig tudtommal semmit nem csináltam másképp, eszembe sem jutott, hogy ennyitől betojik.
Persze, lehet, hogy csak én nem láttam kívülről a helyzetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!