A macskám leukózisos. Mit tehetek a tünetei enyhítésére?
Nekem volt. Sajnos ha tünetei vannak, akkor abból már mem jön ki és meghal :( enyém teli volt béldaganatokkal (véres volt a kakija) tavaly februàrban halt meg. Ideig óràk hat a kezelés, de sajnos ha daganatok vannak akkor meg hal. Ez a betegség leggyakrabban daganatokat ad a bélben, ha tünetmentes élhet évekig, de fontos az orvosi kontroll és vitaminok a legjobb a vetri , vetri dmg vagy a Dm guard(ez a legerősebb) és pluszba még kaphat vitaminpasztàt.
Nagyon sajnàlom a cicàdat!
Immunerősítés és gazdag táplálás a legfontosabb. Így nagyon sokat élhet és hallottam olyat is hogy leküzdi. Viszont elég egy kóborlás, kegyengülés, fogyás és elpusztul. Nekem is volt ilyen macskám, sajnos nem tudtuk megmenteni.
Most is van egy ilyen két éves befogadott, köhögött nagyon és alig akart erősödni a jó étvágya ellenére. Most látom rajta először hogy minden rendben, a szőre is szép, erősödik, életkedves, vigyázok rá benti félperzsa cica lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!