Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért viselkedik így a cicám?

Miért viselkedik így a cicám?

Figyelt kérdés
Tavaly novemberben össze fagyva találtunk egy kb 2 hónapos kiscicát.korát csak saccolom.haza hoztuk ellátuk állatorvost hívtam.minden okénak tűnt.tudni kell van itthol még 3 cicám akikkel teljesen jól kijön azóta is.de tőlűnk fél vagy nem is tudom.menekul előlünk csak akkor jön magától ha visszük a kaját.sose csaptunk még véletlenül sem rá.ha játszani kell pl kislabda lézer pálcikás játék akkor jön de ha az abba marad azonnal bújik el tőlünk.miért csinálja?doki se tudja😅

2023. ápr. 10. 10:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatjátok, hogy mit élt át abban a kb 2 hónapban ti előttetek. Lehet akkor történt valami ami miatt bizalmatlan az emberek felé.
2023. ápr. 10. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, minden bizonnyal rossz tapasztalatai lehettek mas emberekkel. A sajat tapasztalataim alapjan azt javaslom, hogy ti ne kozeledjetek vagy nyuljatok fele, hanem varjatok me, amig hozzatok szokik. Uljetek el a padlora egy konyvvel abban a szobaban, ahol tartozkodik, es szep csendben, minel kevesebbet mozogva olvasgassatok ott, naprol napra, naponta kabe 20-30 percet. Ne nezzetek ra egyenesen, inkabb a szemetek sarkabol. Halkan, suttogva beszelhettek hozza, ha mar elomereszkedett es kozelebb jott. A padlon ulve nem vagytok olyan magasak es ijesztoek, igy kevesbe fog tartani toletek. Csak legyetek turelemmel, mert nehany hetbe bele fog telni, amig magatol megkozelit benneteket.
2023. ápr. 10. 11:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam de már lassan fél éve itt van és már nem tudom hogy tudnám ettől jobban szeretni meg gondoskodni róla hogy ne legyen ilyen.🥺
2023. ápr. 10. 11:18
 4/5 anonim ***** válasza:
39%
Figyu, NE türelmetlenkedj, jó? Már írták előttem. Ez lassú folyamat lesz, próbáld megérteni.
2023. ápr. 10. 12:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Miért van az...?....hogy minden kérdésnél jön egy ilyen nagyokos mint te???ezzel az erővel tovább is lapozhattál volna mint ezt ide böfögöd.na szép napot
2023. ápr. 10. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!