Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lakásban élők: Veled alszik...

Lakásban élők: Veled alszik éjszaka a macskád?

Figyelt kérdés

Ha igen, hogyan működtök a gyakorlatban? Nem zavaró a jelenléte?

Ha nem, milyen módon oldod meg az éjszakát? Volt már balhézása belőle?

2023. ápr. 6. 15:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
74%

#20 vagyok.

Ha nem kelek időben, a kicsi a fülemet meg szokta rágcsálni, a nagy a mancsával meglököd, olyan módon, ahogy egy gyerek az anyját meglöködi, hogy felébressze:D

2023. ápr. 7. 18:56
 22/29 anonim ***** válasza:
21%

Én nagyon szeretnek egy macskát de nem tudom hogy az emberek hogy bírják a sok “bajt” vele…

Rengetegen mondjak hogy éjszaka indulnak be meghogy reggel 5kor kelnek… hat hol bírnám én ezt?

2023. ápr. 7. 22:24
 23/29 anonim ***** válasza:
82%

Nevelés kérdése. Alkalmazkodóak. És egy macska az ideje nagy részét alvassal tölti.

Nekem sok macskám volt már gyerekkoromtól kezdve. Mind alkalmazkodott, kivéve a kijárósok. A lakasban tartottak alszanak éjszaka. Este van kis pörgés (főleg ha több cica van) de éjjel alszanak a felnőtt macskák. És akkor kelnek, amikor mi. 6-kor. Egyébként ez is szoktatás kérdése. Mint óra állításkor a kutyák levitele.

Nekik is van egy "napirendjük " kb mint a kisbabáknál.

De természetesen nem mindenkinek való. Sok türelem, foglalkozás. Ezért szoktak mondani, hogy olyanok mint a gyerekek.

Ahogy Raul Julia mondta " szerencsés akinek gyereke van és van pénze felneveltetni másokkal."

🤭

Szóval nem való mindenkinek. Ahogy a gyerek sem.

2023. ápr. 8. 21:20
 24/29 anonim ***** válasza:
81%
Az enyém sose èbreszt hajnalban. Este 7-kor van a bolondóra, akkor rohangál, játszik
2023. ápr. 8. 21:38
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem: Az enyémnek van egy saját kiságya, és nagyon puha.
2023. ápr. 9. 09:44
 26/29 anonim ***** válasza:
79%
Három macsek van, mi nem alszunk velük, este szobaajtó becsuk. Nem akarnak bejönni,megszokták a rendet, este vonulnak a saját kis megszokott helyükre. Általában csöndben vannak, alszanak ők is.
2023. ápr. 9. 18:37
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Hat igen...van akinél családtag, van akinél csak egy állat.

Az a lényeg, hoy ne dobd ki ha beteg, ne a gyereknek tartsd (nem plüss állat) és ne hagyd a koszos kidobott kanapén ha költözöl, mikozben ő ott ül, néz utánad és vár rád mikor jössz vissza érte.

Olyan mintha a gyerekedet hagynád ott, szenvedni.

Ez a lényeg. Hogy hogy alszik, meg mikor- kivel az már lényegtelen.

2023. ápr. 11. 08:51
 28/29 anonim ***** válasza:
83%
#22 kiscica korukban még igen, de hamar átveszik az emberek kelési-fekvési szokásait.
2023. ápr. 11. 12:17
 29/29 anonim ***** válasza:
50%

Hat én pont egy macskát szerettem volna olyan 38 éves korom körül majd, mivel gyereket az életben nem akarok, inkább a halál.

Félreértés ne essék, nem a gyereket akarom pótolni, ahogy mondtam az nem kell, de kiskoromban is volt macskánk, most nem fér bele az életembe, de majd ha nyugodtabb lesz az életem szeretnek egyet. Főleg mivel nem lesz se férj, se gyerek, így lenne idom.

Viszont az alvás nekem nagyon fontos és én éjjel vagyok fent délelőtt alszom. Ha akkor keltene a macska, bele is bolondulnek wgy idő után

Meg azért ne hasonlitsuk már a gyereket egy macskahoz…

Az előbbi a legnagyobb felelősség az eletben, iskolába megy, bulizni akar menni, meg miden őrültséget csinálni.

Egy macskanak “csak” enni kell adni, szeretni, játszani vele, meg orvoshoz vinni ha kell.

Egymilliószor kisebb felelősség

2023. ápr. 11. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!