Éjszaka Asszony a macskát beengedi a lakásba?
Ez igazán nem egy agyműtét.
Ki kell zárni abból a helyiségből, ahol alszotok. Esetleg éjszakára kint hagyni neki kaját, hogy reggelig csendben legyen. Venni alomtálcát, és oda elvégezheti a dolgát, így nem kell hajnalban kimennie.
-Vízspriccelő
-Ajtó kulcsra zárása
-Nő arcába dobni a macskát..
A macskák a világ legjobb élő ébresztő órái. Hajnal 2-kor és hajnal 4-kor szokott az én kis macskám banzájozni, mert éhes. Múltkor elegem lett, hogy éjszaka kétszer fel kell kelni, hogy kiszolgáljam a királyfit, így kipróbáltam, hogy...
1. Mikor felkelek és elindulok dolgozbi, előtte kap egy adag kaját (alutasakos kaja)+száraztáp, ha még éhes lenne.
2. Délután 3-kor mikor haza érek kap kaját, szintén tasisat.
3. Este 6-7 óra körül kap még egyszer.
4. Este 10-kor kap utoljára, mellé feltöltöm a száraztápos tányérkáját.
Ez egy ideje működő képes megoldás, hogy később mi lesz belőle nem tudom. Egy próbát megér, bár az én cicum szoba cica, így én ezt könnyebben meg tudom oldani.
Egy jó tanács: spriclivel, vödör vízzel ne bántsd, mert agresszív lesz és meg fog támadni a kaját pedig ugyan úgy követelni fogja.
Sok sikert! :) (ha kérdés van írj nyugodtan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!