Lakásban élők: Veled alszik éjszaka a macskád?
Ha igen, hogyan működtök a gyakorlatban? Nem zavaró a jelenléte?
Ha nem, milyen módon oldod meg az éjszakát? Volt már balhézása belőle?
Kint alszanak, mert egyrészt nem férünk el az ágyban (máshol a szobában meg nem jó nekik), másrészt 2-3 óránál többet nem maradnak csendben, elkezdenek zörögni, játszani, egymást kergetni, így meg képtelenség aludni.
Kezdetektől így vannak szoktatva, lefekvés előtt bármikor bejöhetnek, de vacsi után ajtócsukás és onnantól tudják, hogy alvás van. Van, hogy még fél-egy órácskát futkosnak kint, de utána ők is lefekszenek.
Imádom, ha velem alszik. 10 körül “szól”, hogy alvásidő van, amint ágyban vagyok, elhelyezkedik rajtam.
Egy ideig ott dorombol, aztán megy a dolgára 🤣😄
Ha olyan kedve van, akkor igen.
Én az oldalamon fekszek, ő pedig mellettem. Betakarózik ő is. Az egyik kezem a párna alatt, a másikkal ölelem. Ha megfordulok, akkor áttolom a másik oldalra és tovább fekszünk együtt.
Néha a fejem felett fekszik, de ilyenkor "letúr" a párnáról, mert nyalogatja a hajamat.
Nyáron nem nagyon alszik velem, mert melege van.
Igen, mindkettő. Egyik fejemnél, mellkasomnál, közel bújik, dorombol, dagaszt, lököd, összetapos, majd eldobja magát rajtam. Másik nem mászik rám, mellém fekszik és csak a fejét vagy valamelyik mancsát teszi rám.
Szerencsém van, hogy a rám mászós csak 2,5 kiló, a mellettem fekvős a 7 kilós:D
Amikor álmomban rugdosok, mocorgok, forgolódok, arra szoktam felébredni, hogy a nagycica morgolódik, hogy brrr meg hmmm, mintha azt mondaná, maradjál már nyugton, nem tudok aludni tőled:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!