Benti macskának bolha nyakörv szükséges?
A kornyezet mennyire lett kezelve? Nem csak a macskat kell, hanem az egesz lakast is, kulonben visszafertozodik.
Amugy en nem adnek ra nyakorvet, inkabb akkor a spot-on havonta. De ez csak az en izem, hogy biztos kenyelmetlen lenne neki, ha eddig se hordott :D
Illetve gondolom ezek a macskaknak szant nyakorvek onkioldosak, tehat elvileg nem tud beleakadni sehova vele, mert azonnal leesik rola, de azert megsicsak felnek, hogy balesetveszelyes.
Orvost kene kerdezni, hogy mit kapott es mikor kaphat kovetkezo adagot.
Mert ezeknek a bolhaellenes szereknek van egy pontos idotartamuk es adagolasuk. Egymas utan nem adhatsz neki belole, mert megmergezed a macskat.
Ha mindenkeppen ragaszkodsz a nyakorvhoz, akkor is meg kene tudni, hogy mit kapott most,mert nem biztos, hogy rateheted.
Nem. Kintinek se, mert sz4rt se érnek.
Nexguard combo cseppet érdemes venni, többféle élősködő ellen is véd.
Miért vannak kint bolhák? Ott tanyáznak a kóbor macskák?
Ha van valami amire rá tudnak feküdni azt el kell tenni. Kaját sem szabad kibt hagyni. Eltűnnek a bolháikkal együtt.
Én nem ajánlom a nyakörvet, #1 írta a spot-ont, én a kutyámnak veszem (ő az udvaron él, nem szeret bent lenni). Szerintem a nyakörv csúnya, nem mellesleg bárhol leoldódhat.
Kérdezd meg a dokitokat, hogy mit ajánl. Én az orvosunknál veszem a spot-ont :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!