Mi lehet az oka, hogy lefogyott a másfél éves cicám és nem eszik rendesen?
Nagyon, lefogyott, vékony és alig eszik mostanában, úgy kell rá erőltetni az evést, korábban pedig csak ugy falta a kaját..
Közben azthittem a tüzelés az oka, de amikor nem tüzel akkor sem akar enni rendesen.. 3x kapott eddig féreghajtó tablettát, utoljára több mint 1 hónapja és azthiszem nagyobb volt a mennyiség mint amit a súlyához képest szabadott volna kapnia.. Felet kellett volna ,de mindig egészet kapott, mert nem tudtunk róla.. Lehetséges, hogy attól lett valami baja? Néha egy kicsit gyengének tűnik néha meg futkos körbe lakásba a másik cicával. Mit csináljak, hogy legyen étvágya, nagyon aggódok érte, de jelenleg nincs egy fillérem sem, hogy elvigyem állatkórházba kivizsgáltatni.. Addig valami tanács, ötlet esetleg hogy hogyan tudnám rábirni az evésre?
Nekem amikor ilyesmi volt a mi macskánk, mérgezésgyanú volt, bár nem lehetett már biztosan kimutatni, de valószínű.
Elég ha egy mérgezett egeret megeszik, szóval ha nem is közvetlen ő esz fel valami rosszakaró által kirakott "eledelt".
3.emeleti panellakásunk van, szóval ez a dolog kizárható..
Viszont sokszor vettem ki a szájából műanyag dolgokat amiket az asztalon talált (bármit képes a szájába venni)
Pár hónapja fa darabokat kakilt ki, utana vettem észre hogy hiányzik az egyik bútorból...
Már arra is gondoltam, hogy elakadhatott valami a gyomrában.. De a széklete normálisnak látszik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!