Miert nem eszik rendesen a cicam?
4-5 napja nem eszik ugy mint ahogy szokott a cicam, neha eszik aztan nem de sokat iszik.
Fogyott is de szeret kint is nezelodni de kiszoktam erte menni mindig:)
Kicsit felek hogy valami baja van.
Akkor vidd el orvoshoz! Nem eszik, fogy, te meg várod a csodát hogy itt valaki majd látatlanban és/vagy szakértelem nélkül megoldja?
Az állatodért 100%ban felelsz, nem tudja elmondani ha baja van, se elmenni egyedül orvoshoz, úh légy felelős gazdi és pakold hordozóba, aztán irány a doki...
Rendesen torodve van vele sot neha mar elkenyeztetetem, azt meg eszi ami fullik a foganak de inkabb tobbszor eszik keveset
Es a hangulata meg olyan mint eddig nincs letorve ilyesmi
En arra gondoltam hogy a melegtol van ez mert nagy szoru cica
Rendesen törődsz vele, de dokihoz véletlen se viszed... Mert megszakértetted az egészet, biztos állatorvosnak tanulsz titokban.
Ha már fogy a macska, az sosem jó. 4-5 nap, hosszú idő. Nincs nagy meleg nyáron mi lesz vele, éhenhal. A mostani hőmérséklet nem indokolja amit írsz.
De tökszuper hogy itt irogatsz, nem csinálsz semmit, aggódsz, de közben mégsem. .. Hiszen nem csinálsz továbbra se semmit.
Döntsd már el hogy leszarod-e vagy sem...!
Hat talan en latom a cicamat nem te hogy viselkedik meg etkezik. En nem orvosi szakvelemeny miatt irtam ki ezt a kerdest hanem hogy valakinek volt e mar hasonlo tapasztalata.
Utolso hidd el lennel te az en macskam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!