Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Baj történne ha meginná a...

Baj történne ha meginná a macska után?

Figyelt kérdés
Egy másodperce mentem ki, és a macska azonnal belekortyolt a tejbe, egy nyalintás volt az egész, de így se merem meginni vagy odaadni a lányomnak. Az édesapja néha abból a tányérból evett amit a macskák már "tisztára nyaltak" mondta a gyerek és elvileg semmi baja sincs a páromnak. Felmelegíteném a tejet majd hagynám lehűlni ha ez segítene. A macska folyton bent van, nem engedjük ki

2023. márc. 23. 11:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Ha ennyire fosol, pénz nincs (háziállat azért van...)- három betű, jól figyelj: V, í, z.
2023. márc. 23. 12:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha normálisan van tartva azaz rendszeres oltások, féregtelenítés akkor nem lesz baja tőle az embernek,de nem a leggusztosabb dolog.
2023. márc. 23. 13:53
 13/19 anonim ***** válasza:
32%
Az egy dolog, hogy csak eddig meg addig mentél ki, de mi lenne, ha inkább arra lenne eszed, hogy addig letakarod valamivel a dolgokat, főleg az ételt/italt? Az marhára nem számít mennyi időre mész ki, egy macskában nem bízhatsz meg soha.
2023. márc. 23. 13:55
 14/19 anonim ***** válasza:
77%

Azért az durva hogy egy pohár tejet ne lehessen kiönteni. Inkább ne vegyetek tejet pláne magában iszogatni tök felesleges. Az árából tudtok venni féreghajtót.

Egyébként én az évi oltásnál szoktam csak beadatni a dokival.

Nekem a vizembe szokott beleinni de azonnal kiöntöm és tiszta pohárba engedek újat.

Gyereknél pláne nem kockáztatnék. De nem valószínű hogy baja lesz, de ez a hozzáállás nekem furcsa.

2023. márc. 23. 16:00
 15/19 anonim ***** válasza:
63%
Ja az meg hogy a párod a macskákkal egy tányérból eszik azt nem is értem, de ha ő egy nyálközösségben van velük és mondjuk ti is szoktatok csókolózni...szóval érted.
2023. márc. 23. 16:02
 16/19 anonim ***** válasza:
17%
@6-7 Jól csináljátok, a macska a saját seggét szokta fényesre nyalni, így biztos nagyon finom lehet a nyelve. :D :D :D Gratulálok a higiéniátokhoz!
2023. márc. 26. 00:53
 17/19 anonim ***** válasza:
81%
Nem a cica itt a gond, az az elkeserítő hogy már egy liter tejet is gond megvenni. és egyre többen vannak így.
2023. márc. 26. 01:57
 18/19 anonim ***** válasza:
Közben meg netre futja...
2023. márc. 26. 01:57
 19/19 anonim ***** válasza:
65%

Ha egy liter tejet sem tudtok megvenni, akkor nyilván nagyon kellett a gyerek meg még a macska is…Ja igen, internet azért látom, van.

Vízzel is spóroltok, ezért annyira igénytelen a párod, hogy a macska nyalja ki a tányért és utána ő abból eszik?

Nekünk is van macska, benti, mindenhova bejöhet, nem kapok szívrohamot némi szőrtől, de ilyen szintű igénytelenséget képtelen lennék elviselni.

A gyerek egészségét sem kockáztatnám. Én még meginnám, de kicsinek biztos nem adnám, nehogy már a higiénián kelljen spórolni.

2023. márc. 26. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!