Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Melyik illat az, amelyik...

Melyik illat az, amelyik taszító a macskák számára, de a kutyákat nem zavarj?

Figyelt kérdés

2023. márc. 20. 21:37
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ezzel a macskával már kölyökkorában sem lehetett játszani, ahogy öregszik úgy lesz egyre undokabb. Először egymás mellé tettem a fekhelyüket, de fújt rá és kapkodott a szeme felé, ezért kicsit távolabb tettem őket egymástól, idáig ez működött. Valószínűleg az is közrejátszik, hogy a macska volt itt előbb(az előző kutyámtól félt, bár ő sem bántotta soha, mert csak az idegen macskákat kergette el).
2023. márc. 22. 08:39
 12/19 A kérdező kommentje:
Levendula illatú macskariasztót kaptam. Befújtam vele körben a kutya fekhelyét. A macskát végre sikerült elűzni vele a saját helyére, de a kutya sajnos belenyalt, ami a flakon szerint tilos. Most izgulok, hogy ne legyen tőle semmi baja(az elmúlt 1 órában nem tapasztaltam nála hányást és légzési nehézséget sem) és ha minden rendben lesz, akkor holnap korábban fogom befújni a fekhelyet, hogy beszívódjon, mielőtt a kutya belefekszik...
2023. márc. 24. 21:31
 13/19 anonim ***** válasza:
Na minden rendben megoldódott akkor? Kutya jol van?
2023. márc. 26. 20:32
 14/19 A kérdező kommentje:
A kutya jól van, de nem oldódott meg teljesen. Tegnap ugyanis a macskát már nem zavarta az illat(még úgy sem hogy az orra alá tartottam), a kutyát viszont igen. De legalább annyi, hogy a macska a kutya helyén alszik, a kutya pedig a macska fekhelyén.
2023. márc. 27. 08:44
 15/19 anonim ***** válasza:
na akkor cseréltek és legalább elvannak :D Ha újra kitörne köztük a háború, megpróbálnám a macskamentával elcsalogatni, lehet külön kapni nekik macskamenta golyót vagy sprayt,még a macskagyökeres filteres teámnak is tömény illata van, ez odavonzza csak nehogy függővé váljon annyira szeretik ezt az illatot:)
2023. márc. 27. 20:01
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Felőlem válhat függővé, ha nem károsítja az egészségét, csak a kutyát hagyja békén... Sokkal nagyobb nála, mégis a macskától kell félteni, ez kész.
2023. márc. 27. 21:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem károsítja, nagyon kellemes a számára. A kutya köré meg tényleg valami rozmaringost vagy fenyő illatút aztán csak lenyugodnak a kedélyek. De amíg elvannak így a másik ágyában külön-külön addig úgyis jó.
2023. márc. 27. 21:59
 18/19 A kérdező kommentje:
Ha függővé válik és nem alhat ott(mert pl. hideg van és bezárom a fűtött pincébe), az okozhat valami problémát?
2023. márc. 28. 08:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem, max hiányzik neki az illat és keresi. De ha érzi ezt az illatot lehet el se mozdul onnan, állandóan ott akar lenni de ez macskafüggő is azért. Baja nem lesz tőle se a hiányától.
2023. márc. 28. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!