Melyik illat az, amelyik taszító a macskák számára, de a kutyákat nem zavarj?
A citrusféléket utálják.
Amúgy a kutya fekhelyén szeretne a macska is aludni és azért zavarja el? Vagy szimplán k*csögösködik?
Ha neki is egy ugyanolyan fekhely kellene, nem lenne célszerűbb még egy ugyanolyant beszerezni és szent a béke?
4-es: a fekhely a teraszon van, ezért nem tudok növényt ültetni mellé.
5-ös: a citrusfélékre gondoltam elsőként, de aztán letettem róla emiatt: [link]
Sajnos k*csögösködik(nem csak ezzel kapcsolatban). Ugyanolyan fekhelyük van, de mindegy melyikre fekszik a kutya, a macska elzavarja. Mintha ki akarná sajátítani mindkettőt. Sajnos a kutyaház valamiért egyiküknek sem alternatíva, pedig az előző kutyánknak is ugyanilyen háza volt és akkor nem volt gond, pedig kicsit még nagyobb termetű is volt, mint a jelenlegi. Eddig ha elzavartam a macskát, akkor a kutya befeküdt az egyik fekhelyre, de ha bejöttem a házba mire legközelebb kimentem, már megint a macska "trónolt" benne, a kutya meg a hideg kövön. Tegnap pedig hiába zavartam el a macskát, a kutya már nem mert belefeküdni egyikbe sem. Kezd elegem lenni, de már nem tudom mit tehetnék. :/
Próbáltad egymás mellé tenni a fekhelyüket? (Nekem két macskám van, és mindkettő elvárja hogy legyen egy egy saját széke :D Ha én ülök a konyhában akkor ők is jönnek, anno egymást piszkálták a helyért, aztán amióta van mindenkinek saját széke azóta béke van. Van pihe puha ágyuk is, de az nem kell persze… )
De lehet főnökösködik csak a macskád és azt élvezi hogy terrorban tartja a kutyád :/
Esetleg próbáltál velük egyszerre játszani? Hátha valami közös játék program közelebb hozná őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!