Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Melyik illat az, amelyik...

Melyik illat az, amelyik taszító a macskák számára, de a kutyákat nem zavarj?

Figyelt kérdés

2023. márc. 20. 21:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
20%
A L'Oréal-tól az Eau de Moshatlan Müff parfőm
2023. márc. 20. 22:03
 2/19 anonim ***** válasza:
Izzadtság szag vérszag (amikor megvan) kutyámat tökre nem zavarja, macska már kényeskedik elmegy.
2023. márc. 20. 23:02
 3/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az utóbbit nem tudom produkálni, mivel férfi vagyok :) A macskám terrorizálja a kutyámat(rendszeresen elzavarja a fekhelyéről), amikor épp nem vagyok ott. Ezért olyasmire gondoltam, amivel be tudnám permetezni a kutya fekhelyét. Lehet kapni macskariasztó spray-t, de a termékleírásban az szerepel, hogy a kutyákat is taszítja. Illetve állítólag a kávézacc is távol tartja a macskákat, viszont ha esetleg a kutya megenné, az nem tenne jót az egészségének.
2023. márc. 21. 08:21
 4/19 anonim ***** válasza:
Van macskariasztó növény is.
2023. márc. 21. 15:01
 5/19 anonim ***** válasza:

A citrusféléket utálják.

Amúgy a kutya fekhelyén szeretne a macska is aludni és azért zavarja el? Vagy szimplán k*csögösködik?

Ha neki is egy ugyanolyan fekhely kellene, nem lenne célszerűbb még egy ugyanolyant beszerezni és szent a béke?

2023. márc. 21. 16:07
 6/19 A kérdező kommentje:

4-es: a fekhely a teraszon van, ezért nem tudok növényt ültetni mellé.

5-ös: a citrusfélékre gondoltam elsőként, de aztán letettem róla emiatt: [link]

Sajnos k*csögösködik(nem csak ezzel kapcsolatban). Ugyanolyan fekhelyük van, de mindegy melyikre fekszik a kutya, a macska elzavarja. Mintha ki akarná sajátítani mindkettőt. Sajnos a kutyaház valamiért egyiküknek sem alternatíva, pedig az előző kutyánknak is ugyanilyen háza volt és akkor nem volt gond, pedig kicsit még nagyobb termetű is volt, mint a jelenlegi. Eddig ha elzavartam a macskát, akkor a kutya befeküdt az egyik fekhelyre, de ha bejöttem a házba mire legközelebb kimentem, már megint a macska "trónolt" benne, a kutya meg a hideg kövön. Tegnap pedig hiába zavartam el a macskát, a kutya már nem mert belefeküdni egyikbe sem. Kezd elegem lenni, de már nem tudom mit tehetnék. :/

2023. márc. 21. 18:59
 7/19 anonim ***** válasza:
A rozmaringot és a kakukkfüvet sem szeretik, esetleg fenyő illatú autóillatosítót tegyél oda mert utálják a fenyő illatát is
2023. márc. 21. 20:16
 8/19 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem inkább csalogasd el más illattal pl macskagyökérrel (valeriana), imádja az illatát és átmegy oda ahol van ez az illat
2023. márc. 21. 20:17
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Biztosra megyek. A kutya fekhelyéhez vásárolok rozmaring illóolajat, a macskáéhoz pedig macskagyökér spray-t :)
2023. márc. 21. 21:28
 10/19 anonim ***** válasza:

Próbáltad egymás mellé tenni a fekhelyüket? (Nekem két macskám van, és mindkettő elvárja hogy legyen egy egy saját széke :D Ha én ülök a konyhában akkor ők is jönnek, anno egymást piszkálták a helyért, aztán amióta van mindenkinek saját széke azóta béke van. Van pihe puha ágyuk is, de az nem kell persze… )

De lehet főnökösködik csak a macskád és azt élvezi hogy terrorban tartja a kutyád :/

Esetleg próbáltál velük egyszerre játszani? Hátha valami közös játék program közelebb hozná őket

2023. márc. 21. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!