Igaz az hogy ha a macska egyszer megízlelte az emberhúst, onnantól kezdve mással nem lehet csillapítani az éhségét?
Egyszer a macskám kiscica korában jól beleharapott a sebembe (legyalultam a térdem, ahogy leestem a bringámról a kavicsra), attól még ugyanúgy kunyerálta a csirkehúst.
A napokban keringett egy sztori - figyelem, elég undi és bizarr. Ha érzékeny vagy erre, ne olvasd tovább.
Egy nő épp vacsorát készített magának, a cicája meg ott sündörgött. megszokta, hogy leesik neki ez-az.
A nő leejtette a nagy konyhakést, ami levágta a lábujját.
Szerencsére nővérként dolgozik a sürgősségin, így nem esett pánikba, gyorsan elsősegély-ellátást adott magának. Már épp indult volna a kórházba, amikor eszébe jutott, hogy magával kellene vinni a levágott testrészt is, hogy visszavarrják.
Nem találta sehol, viszont a cica ott kuporgott nem messze valami felett.
Egy falásra megette a levágott ujjat, aztán boldogan trillázva kérte a repetát :D
Azóta sem támadta meg a gazdit, eszi tovább a cicakaját és a leeső falatokat.
(A gazdi szerencsére nem haragszik a cicára, poénnak fogja fel)
Először is, a macska ragadozó, nem dögevő. Másodszor meg az enyém a száraztápban is válogat, a nyálasból se mindent eszik meg. Valahogy nem látom magam előtt, hogy meghalok, és nagy finnyásan elkezdi rágni a büdös húsomat. Ha ki tud menni, és nem az éhhalál fenyegeti, valószínűleg szívesebben fog valami madarat vagy pockot.
Szóval úgy hülyeség az állítás, ahogy van.
Nem.
De az igaz, ha meghalsz, a macskáid még a kihűlésed előtt elkezdenek enni belőled ha éhesek. A kutyáidnak kell 1-2 nap.
#9 A cápák - akik amúgy butus halak, ösztönből cselekednek - kifejezetten utálják az emberhúst - nem is akarnak minket megtámadni, egyszerűen csak nem látnak túl jól, és fókának néznek (főleg a szörfösöket) minket alulról. Amint rájönnek a félreértésre, kiköpnek, csak ugye ez már a harapás után történik.
Plusz elég kíváncsiak is, de kezek híján kénytelenek a szájukkal vizsgálódni.
A macskák nem tudom, hogy vélekednek az emberi húsról. #6 10:12 vagyok, ez alapján nem undorodnak tőlünk :D
A hullaevést meg inkább fel sem hoznám. A macskák, legyenek bármilyen okosak, mégis elég butuskák :D
Mármint megvan a magukhoz való eszük, az enyém is roppant tanulékony (főleg ha problémamegoldásról van szó - hogy tud hozzájutni az elzárt dolgokhoz), azért sokkal egyszerűbben gondolkodnak, mint mi.
Egyrészt, ha össze van zárva valaki/valami egy hullával, akkor kénytelen lesz egy idő után enni belőle. Pár nap, hét után még én is, mert élni akarok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!