Most akkor az a macskák képesek szeretni vagy nem?
Sokáig abban a hitben éltem, hogy a macskák nem szeretik az embereket, aztán összejöttem a jelenlegi barátommal, és valamiért a macskák imádják.
A saját macskája teljesen átvan szellemülve, ha a kezében van, ha elmegy itthonról, az ajtóban fekve várja, a macska csak vele “beszél”, konkrétan vigyorog a macska ha hozzáér a barátom, míg másokra a macska fúj, és teljesen közömbös velük, megfogni sem engedi magát másnak.
De a szüleim macskái is az első perctől fogva mindehova követték a barátom, és doromboltak neki, és bújtak hozzá, amikor azok a macskák szintén még a szüleimmel sem viselkednek így.
Egyértelműen képesek. A mi cicáink, különösen az egyik, olyan mintha ugyan annyira szeretne minket mint mi őt, amikor meglát minket hunyorog, odaszalad hogy megbucizzon, vidáman rángatja a kaparófát, stb.
De az előttem is rejtély hogy egyes embereket miért szeretnek a macskák különösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!