A macska ehet ropit?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy elég hülye kérdés, de a macskám imádja. Nyilván nem ezzel akarom etetni, de ha néha eszik pár szálat lesz baja? Vagy a só rossz neki? Ha kaphat, akkor mennyit egyszerre?2023. márc. 14. 15:26
1/8 anonim válasza:
A tészta, vagyis a liszt nem kell a macskának, felesleges kalória, számára tápanyag nélkül.
A só viszont, főleg ebben a mennyiségben kifejezetten káros. Eleve a macskák elég keveset isznak, ez hazavágja a veséjét.
Ne adj neki, hiába szereti.
2/8 anonim válasza:
Az miénk is szereti, nem csak a ropit, hanem mindent szinte. Hülyeség megvonni bármit is. Nem kell túlzásba vinni, de tiltani se.
4/8 anonim válasza:
#2:
Figyelj, mi elhisszük, hogy hülye vagy az állattartáshoz, de legalább ne terjesztenéd a hülyeségeidet.
5/8 anonim válasza:
4! Elhiszed hogy mennyire nem érdekel a véleményed? Biztos azért élt 15 évet a kutyám, mert mindent megtiltottam. Ha tiltottam volna, és mindent hülye könyv szerint mentem volna, akkor fele ennyit se élhetett volna.
6/8 anonim válasza:
Nyugodtan adhatsz neki, de mértékkel, ne mindennap és csak ritkán. Annyitól baja nem lesz, mindenki túlaggódja ezt az etetést.
8/8 anonim válasza:
A macskák nehezen emésztik a glutént, sok egyed allergiás is rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!