A macska az emberiség történetének az egyik (kézen megszámolható mennyiségű) főnyereménye?
Figyelt kérdés
2023. márc. 13. 20:31
4/31 anonim válasza:
Szerintem nem. Nem szeretnék vitatkozni, hisz ez ízlés kérdése, de szerintem a macskák a világon a leg beképzeltebb, és leg kényesebb állatok. Én kutyás vagyok, ez gondolom már a válaszomból mindenkinek egyértelművé vállt :)
Természetesen nem bántottam soha egy cicát sem, egyszerűen csak képtelen vagyok megbarátkozni velük. A hugom bezzeg imádja őket. Nem lenne lelkem bántani az ő cicáját sem, sem pedig másét.
9/31 anonim válasza:
Macskákat a rágcsálók elleni harc miatt háziasították!
És annak idején tették is a dolgukat rendesen, amíg nem lettek ilyen szinten elkényeztetve..
10/31 anonim válasza:
Egyértelműen. A négyesnek meg üzenem: beképzelt CSAK ember lehet, állat nem. Nem kéne a kissebségi komplexusod kivetíteni az állatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!