A macska az emberiség történetének az egyik (kézen megszámolható mennyiségű) főnyereménye?
Figyelt kérdés
2023. márc. 13. 20:31
21/31 anonim válasza:
#20 Szerintem ez jó kérdés. Nem lesz anyázás.
22/31 anonim válasza:
Nekem minden esetre bizonyos szempontból "főnyeremények", megváltoztatták az életemet. (Abban nem, hogy egy vagyont költök rájuk, és gondot jelent elutazni.)
26/31 anonim válasza:
#21 Itt láttam már eldurvulni vitát azon is, hogy ki mivel eszi a káposztás tésztát. Sose lehet tudni.
27/31 anonim válasza:
#26 Ilyen alapon a politika kategóriából is töröltetni kéne a kérdéssel egy jelentős részét, mert ott elég gyakran szokott eldurvulni a szóváltás. Ez a kérdés azokhoz képest nem olyan veszélyes :D
28/31 anonim válasza:
Mennyivel békésebbek lennének a vallások, ha a macska lenne az Isten. Még úgy is, hogy a macska egy vérszomjas ragadozó, aki játszik az áldozatával. Semmi ahhoz képest, amit a kereszténység vagy az iszlám nevében elkövetnek.
30/31 anonim válasza:
Angol nyelvterüéeten nagyon szere6tik a macskát,USA-ban még sok férfi is örökbe fogad cicákat. Nemrég volt ez a borzalmas földrengés Törökországban 50 ezer ember halt meg a romok alatt. Mindent megtettek, hogy a cicákat mentsék, nagy kultusza van Isztambulban a cicáknak, mindenki eteti őket. A mohamedánok kedvenc háziállata, az egész közel Keleten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!