Elvihetem állatorvoshoz a szomszéd macskáját?
Faluban élek, a szomszéd néninek van egy 3 éves ivaros kandúrja. Folyton kint van az utcákon, csak egy bolhanyakörv van rajta. Mivel nincs kutyám, néha én is megszoktam etetni a macskát.
Nagyon kedves macska, lehet simogatni és szeretgetni.
Viszont hogy ivaros az a gond, hogy verekszik is. Már 2-3 napja látom hogy a füle tövén nagyjából 2 ujjnyi széles seb van. Volt hogy vakarta a cica a fülét és vérzett neki. Lefújtam neki fertőtlenítővel. De félek hogy szegénynek elfertőződik a sebe.
Szomszédnak szóltam, de azt mondta ő majd ellátja a sebet.
Elvihetem én állatorvos a macskát? Napközben mondjuk, csak ugye ha meglátja hogy be van kötve a macskafüle, tuti engem hibáztat
Amúgy biztos semmi oltása sincs a macseknak.
- Csókolom, elvihetem orvoshoz a macskát?
- Én kenegetem neki, nem tudok rá költeni.
- Úgy látom nem javul. Szívemhez nőtt, szívesen állnám a költségeit teljes mértékben.
- Jól van aranyoskám, ha úgy látod. Csak tudjad megfogni, mert én már öreg vagyok ehhez.
--> Köszönöm szépen! Akkor majd még beszélünk, ha bejelentkeztem az orvoshoz.
VAGY
- Nem szeretnék ebbe belebonyolódni, sok macskám volt már, mind idősen pusztult el.
--> Rendben, megértettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!