Tényleg úgy jó, ha 1x szül a macska és utána kerül ivartalanításra?
Egyik ismerősöm azt mondta nekem, hogy nem egészséges ivartalanítani a lány macskát, úgy hogy 1x nem szül az életében.
Ők kint tartják nappal a macskát, hogy essen teherbe, nevelje fel a piciket és csak utána akarják vinni ivartalanítani.
Egyébként éjjelre mindig bezárják a garázsba, hogy ne essen baja neki. Tehát szeretik szerintem a macskát.
De ilyen elméletről sose hallottam még.
Miért jó ha szül egyszer a macska és kiscicakat nevel ?
Jajj 20-as, en most ertem, hogy te mindenaron bele akartal kotni valamibe, de en hiszem azt, hogy ennel ertelmesebb vagy es az uzenet atment.
Csak mivel nincs igazad, akartal mondani valamit, csakazertis, mint egy hisztis ovis.
De szerintem erted te, mit akartunk ezekkel az egeszsegtelen peldakkal mondani..:)
Ha meg nem, hat, te bajod.
Mondjuk az vicces, hogy a kérdező osztja az észt meg hogy milyen szar gazda az, aki Whiskassal etet, miközben szerinte az bizony a szeretet jele, hogy a napközben kintre kiqúrt macskát estére nagy kegyesen beengedik a garázsba. Taps, taps.
Egyébként a nőstény macskáknak a párzás iszonyatos kínnal jár, ezért is nyivákolnak közben, nem azért, mert élvezik. A kandúrok péniszén kvázi tüskék vannak, amik beleakadnak a nőstény hüvelyfalába és ez nagy fájdalommal jár. Az anyai ösztönöket meg nem úgy kell elképzelni, mint az embereknél, egy macskában nem él előre a vágy, hogy ő kiscicákat gondozhasson.
Ez butaság. Az enyém sem szült ivartalanítás előtt.
1. Párosodáskor össteszedhet betegségeket
2. Mit csinálsz 4-5 kiscicával. Ugyanis még az ebtelepeken is macskák vannak,felelős gazdik meg nincsenek.
3. A szülésnél lehetnek komplikációk.
Még biztosan tudnák mondani indokot de remélem ennyi elég. Nem kell szülnie előtte ivartalanítás. A tenyésztők is így adják a kicsiket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!