Ivartalanitas utan szabad a cicat engedni lepcsozni? Az altatas miatt kerdezem, ugy tudom, utana dulongelnek.
"ugy tudom, utana dulongelnek."
"meredek falepcsonk van"
"meg a fokai kozott is at tud esni"
-szerintem te is tudod a választ....
Természetesen ne lépcsőzzön, sőt ne is nagyon mozogjon, bár valószínűleg se kedve, sem ereje nem lesz hozzá. Mi is most ivartalaníttattuk a kandúr cicánkat, bár az altatás után még teljesen kába volt, ahogy hazaértünk kb 20 mp-re nem figyeltem, és kimászott a kosárból alig fér órával az ébresztés után...
Utána mindenkinek mindegyik szeme rajta volt, sajnos hányt is kicsit, ezért legyen kéznél törölköző, hogy cserélni tudd alatta.
És nagyon fontos, amit valaki mondott, hogy "minél kisebb" helyen legyen éjjel bezárva, ne tudjon felmászni sehova, magára borítani semmit, mert hajlamosak menekülni, mert nem tudják mi van velük, szédelegnek.
A miénk szegény elég furcsa volt, nyitott szájjal ült vagy feküdt, és ülő helyzetből eldőlt, őt kicsit megviselte az altatás, így vele maradtunk végig.
Másnap reggelre kutya baja sem lesz, csak ezt a napot kell kibírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!