A cicák oltásának ,chipnek helye valóban elrákosodhat? Az állatorvosunk erre hivatkozva nem hajlandó beoltani,chipelni a cicánkat,mert ő sem tenné ezt a cicájával.
Figyelt kérdés
2023. márc. 9. 12:53
21/30 anonim válasza:
Ehhez az óvodás szintű hisztihez is kell egy "alkat " 😂
22/30 anonim válasza:
22!
Én nem töröltettem a válaszodat, mindenesetre irtó gyerekes vagy, menj inkább babázni!
23/30 anonim válasza:
Ember, a propaganda nem azt jelenti hogy neked nem tetszik... nincs ebben semmi propaganda.
24/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nem szerettem volna vitát a kérdésem miatt. :( És ha butaságot kérdeztem elnézést,de tényleg ezt mondta az orvosunk,és miután 1 hónapja halt meg az öreg cicám rákban...,nagyon megijesztett az orvos ezzel a kijelentésével,hogy az oltás helye elrákosodhat,és macskáknak nem szoktak chipet kérni.
Orvost váltunk.
2023. márc. 9. 21:35
25/30 anonim válasza:
Nincs is itt vita. Az orvos hülyeséget mondott, remélhetőleg normális dokit találsz majd.
26/30 anonim válasza:
Én mennék a szakmai kamarához és kirúgatnám a picsbe.
27/30 anonim válasza:
28/30 anonim válasza:
#30: Ott van az elején:
"A vakcinával összefüggő szarkómák olyan lágyszöveti daganatok, amelyek macskákban előfordulhatnak a korábbi oltás helyén."
29/30 anonim válasza:
Ja, és meghalhatsz egy aszpirintól is ha érzékeny vagy rá, de azért mert százezerből egynek baja lesz tőle, a maradék nem fogja eldobni az előnyeit egy rendkívül minimális kockázat miatt.
30/30 anonim válasza:
Jesszusom! Másik állatorvost!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!