Valóban ennyire jó a Josera táp?
Elég jó, jobb mint a RC.
RC és Hills tápok közül szinte csak a gyógytápok jók, azok sem a fantasztikus tápértékük miatt, hanem mert adott betegségre lettek fejlesztve és használnak.
A royal komolyan mondom whiskas szinten van, de ehhez kepest iszonyatos ara van. Nem is ertem miert nem olvassatok el az osszetevoket, alig van benne hus. Viszont a gyogytapjai jok, a tobbi nem.
Igazabol a josera jobb, persze, mert ennel sok minden jobb, de nem kotelezo ezzel etetni.
Barmit is valasztasz a lenyeg az, hogy mindig olvasd el az osszetevoket es torekedj a magas hustartalomra.
Minél több hús, kevesebb (semennyi) gabona. Nem "hús és állati melléktermék" hanem hús. Kb ennyi. A többi a pénztárcádon múlik.
Én a Real Nature wilderness szárazat veszem, elégedett vagyok ennyi pénzért. Mikor jobban álltam anyagilag, Orijen-t vettem. Tasakos és konzerv között is vannak jók, kb 500+Ft/100g sajnos az áruk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!