A Josera márkájú macskaeledelről mi a véleményetek? Milyen pl. a Concept for Lifehoz képest?
Mi is most rendeltünk 2x2 kilót kipróbálni. :)
A vélemények nagyon jók róluk, a zsírtartalom nekem a legtöbben baromi magasnak tűnik, félek, hogy gömbhalasítani fog.
Összetételre középkategóriás, nekem a CfL szimpibb, de a mieink finnyásak, azt nem eszik. :/
Az, hogy nagyon gyenge. Minosegben alig jobb, mint a whiskas, nezd meg az osszetevoket, hus szinte nincs is benne.
Ez, amit linkeltel, nem kozepkategoria, hanem nagyon-nagyon also.
Máshol meg az IAMS-ről írnak rosszat.
Akkor mi az a márka ami 15 ezer / 10kg áron kb. kijön? Nyilván nem szupermarketes kaját kapnak most sem, de minden vélemény érdekel.
Koszi a lepontozast, de nezzetek mar meg az osszetevoket! Oke, vitaminok vannak benne, de 6% hustartalom az edeskeves. A macska husevo allat, nem elhet csak vitaminon. A josera vagy regen volt jo, vagy valojaban soha nem volt jo marka, csak itt gyakorin sokat felmerul a neve, nem is ertem miert. Kutyam es macskam is van, eddig en nem talaltam olyan josera tapot, amiben lenne ertelmes mennyisegu hus :/
En amugy applaws tappal etetek jelenleg, kutyanak es macskanak is bevalt :)
Honnan vetted tényleg ezt a 6%-ot?
fehérje 31.0 %
nyerszsír 13.0 %
"A szárnyasfehérje szerinted micsoda?"
Ismeretlen eredetű állatfajnak egyfajta macrotápanyag része.
De nem kifejezetten "hús".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!