Azokhoz szól a kérdésem, akik éjszaka külön alszanak a macsektól és nappal dolgoznak. Hogyan viselkedik ilyenkor?
Figyelt kérdés
A kérdés kiegészítéseként nem szokott sírni, kaparni, nem válik agresszívvé akár lefekvésnél? Légyszíves tényleg csak az válaszoljon, aki így él! Nem szeretnék ellenvéleménnyel foglalkozni. Gondolkozom, hogy legyen kismacskám, de nagyon rossz alvó vagyok és van elég tapasztalatom arról, hogy milyen, ha nem tudok valaki miatt aludni. Most végre megoldódott és nem szívesen adnám fel, de vágyom újra kisállatra.2023. márc. 1. 22:30
11/11 A kérdező kommentje:
Találkoztam direkt ezért az ismerősömmel vasarnap. Azt mondta, hogy nála tavasz elején erősödött fel és elszigetelt szorongás. Idővel elmúlt tavaly, de most újra ez a helyzet, agresszív támad, soha nem bántotta. Ráadásul ha megijed hirtelen mozdulattól akkor is megőrül. Sok időt tölt a munka miatt a cicustól távol ezért nehezen kezeli ha egyedül marad. Most ilyen párologtató, spray, nyugtatócsepp, krém, amivel nyugtatja. Aztán szerinte nyugodtnak és higgadtnak kell lennie meg játszik vele sokat. Most gondolkozom még de délutánonként és hétvégenként egyedül vagyok itthon így csak nem alakulna ki ez. Fajtákra kivancsi lennek kinek milyen.
2023. márc. 6. 19:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!