Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicámnak begyulladt a...

A cicámnak begyulladt a szeme, be is van dagadva. Ma reggel még nem volt ilyen, de mire estére hazaértem, ilyen lett. Mit tudok tenni ellene, milyen gyógynövényeket ajánlotok? Lehet, hogy megsérült vagy a másik cica belekarmolt? 24/F

Figyelt kérdés
2023. febr. 27. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Kamilla teával mossad neki.
2023. febr. 27. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Azt, hogy holnap az első utad az orvoshoz vezessen. Ne nyúlj hozzá addig, főleg ne kamillateával, ami durván kiszárítja neki.

Igen, belekaphatott simán másik macska és ez elfertőződhetett.

2023. febr. 27. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Nem, semmit ne kenj ra, bele! Holnap vidd el dokihoz.
2023. febr. 27. 21:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Kamilla használ, úgy tűnik ! köszönöm az első válaszolónak, a többit lepontoztam és le fogom még pontoztani másokkal is, mert nem ez volt a kérdés ! Direkt az alternatív gyógyászatban tettem, mert gyógynövényt kerestem !
2023. febr. 28. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Gratulalok.🤦‍♀️

Aztan majd a macskad megvakul, mert megse hasznal annyira es baszod elvinni orvoshoz.

Idiota.

2023. febr. 28. 20:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Lol utolsó , te jó primitív vagy! Ennyire végletekben gondolkodni… ciki. 1, ez csak a második nap, 2-3 nap alatt nem vakul meg. 2, írtam hogy javult….
2023. febr. 28. 23:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha gyögynövénnyel gyógyul akor nem kell az állatorvoshoz vinni, de ha rosszabul a helyzet akor MINDENKÉPP állatorvoshoz kell menni.
2023. márc. 3. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!