A cicámnak begyulladt a szeme, be is van dagadva. Ma reggel még nem volt ilyen, de mire estére hazaértem, ilyen lett. Mit tudok tenni ellene, milyen gyógynövényeket ajánlotok? Lehet, hogy megsérült vagy a másik cica belekarmolt? 24/F
Figyelt kérdés
2023. febr. 27. 21:11
2/7 anonim válasza:
Azt, hogy holnap az első utad az orvoshoz vezessen. Ne nyúlj hozzá addig, főleg ne kamillateával, ami durván kiszárítja neki.
Igen, belekaphatott simán másik macska és ez elfertőződhetett.
3/7 anonim válasza:
Nem, semmit ne kenj ra, bele! Holnap vidd el dokihoz.
4/7 A kérdező kommentje:
Kamilla használ, úgy tűnik ! köszönöm az első válaszolónak, a többit lepontoztam és le fogom még pontoztani másokkal is, mert nem ez volt a kérdés ! Direkt az alternatív gyógyászatban tettem, mert gyógynövényt kerestem !
2023. febr. 28. 20:01
5/7 anonim válasza:
Gratulalok.🤦♀️
Aztan majd a macskad megvakul, mert megse hasznal annyira es baszod elvinni orvoshoz.
Idiota.
6/7 A kérdező kommentje:
Lol utolsó , te jó primitív vagy! Ennyire végletekben gondolkodni… ciki. 1, ez csak a második nap, 2-3 nap alatt nem vakul meg. 2, írtam hogy javult….
2023. febr. 28. 23:12
7/7 anonim válasza:
Ha gyögynövénnyel gyógyul akor nem kell az állatorvoshoz vinni, de ha rosszabul a helyzet akor MINDENKÉPP állatorvoshoz kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!