Sokan írják, hogy macskákat nem szabad kiengedni, mert kártékonyak. Minden vidéki buta,aki nem ivartalitja a cicákat. Ne menjen a kerítésen túl...Ez komoly?
Ja, bocs félreértettem, arra gondoltam, hogy a kerdező azt írja, hogy törvény van arra, hogy pórázon tilos a macskát sétáltatni... 🙄🙄
A szökés megakadályozására egyértelmű, hogy van törvény.
Jah az csak a kérdező kattanása, hogy a pórázos macska nem macska. Mert a macska szabad állat.
Mondjuk, ezt megvizsgálhatjuk a szánhuzó, de akár juhász, vagy jószág őrző kutyák esetében is, mert egyik sem olyan, amit valaha is pórázra tettek volna őseink... Aztán manapság mégis.
Túl sok következtetést azért ne vonjál le az itteni alig 100 db véleményből!.....
Több 100ezer kijárós macska jól érzi magát, köszöni szépen!
Én rakom is ki a szűrét, ha jó idő van.
Én sem bent kuksolok!
Nem baj hogy kieengeded a macskád de ivartalanítsd.
Ez a helyes. A macska érdeke.
18!!!
Kérdező! Nem minden nem hasznos kártékony. Egy rakás vadon élő állat van, ami nem ad hasznot (vagy legalábbis nem közvetlen és mindenki számára látható hasznot), mégsem kártékony.
A macska más.
A macska HÁZI ÀLLAT. Ebből következik, hogy gazdája van, akinek kötelessége megfelelően gondoskodni róla.
Sajnos a világban, többek között hazánkban is túlszaporodtak, sok a gazdátlan, kódor, és sok gazdás macskát viszont nem megfelelően tart a gazdája.
Ja amúgy a macska kártékony, negyvenvalahàny állatfaj a macskák miatt halt ki!!!!! És mi kárt okoznak kertészkedő szomszédoknak....szóval....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!