Jogosan vagyok kiakadva? (Meghalt a cicám.)
Ennyire még egy macskát se szerettem. :( Másfél éves kandúr, bújós.
Nem jött elé tegnap egész nap (pedig sokat szokott a házban lenni). Anyám csak annyit mondott, hogy szerinte megmérgezték. Mert tegnapelőtt hányt és ő kitette, hogy ne a házba hányjon. De nekem nem szólt semmit róla.
Tegnap elmondta, mert nem volt sehol a macska. Kerestem mindenhol, de nem találtam. Elbújhatott valahová, vagy a szomszédba csavargott.
Ma korán reggel a teste a bejárati ajtó előtt volt, sokkot kaptam, mikor megláttam. :(( Még a gyomrom is összeszorult, egész nap nem bírok enni se. Este még sokszor kinéztem és körbejártam, de nem volt ott. Éjjel érkezhetett de nem kérezett be, pedig nagy hangja volt. Biztos nagyon beteg volt már. :((
Vitatkoztunk anyámmal, ő is hibás, állatorvost kellett volna hívni vagy tejet, tojásfehérjét adni, de egy szót se szólt nekem vasárnap. :(((
Vagy méreg volt, vagy mérgezett egér, bármi lehetett, nem tudni.
Most mit tegyek? El vagyok kenődve, semmi életkedvem, fekszek és sírok azóta, és még én vagyok a hibás, hogy kioktattam anyámat.
Drága cicám, egyetlen örömöm is odaveszett.
Pár fogyatékos megint keveri a macskákat a debil kutyáival...
14 éves macskám napi rendszerességgel mászkál mindenfele.
És ismerősök macskái is.
Nem, a macska még mindig nem szarja körbe a települést, ne harapja meg falkában a járókelőket, nem üvöltenek, lehetetlenné téve az életet vidéken, stb.
Az állattörvény qrvára nem a macskákra találták ki, hanem az idióta kutyásokra.
"Az állattörvény qrvára nem a macskákra találták ki,"
De igen, a macskákra is. Ugyanúgy köteles vagy portán belül tartani, mint más a kutyáját.
Neked is és a többi agyhalottnak is az a szerencséje, hogy nem tartatják be a törvényeket.
Jaja 11-es. Nem a szomszed ivaros kandurja szokta lehugyozni a kerti butoraimat, ha kint merem hagyni oket 3 percre is...
Itt most egyaltalan nem arrol volt szo, hogy a macska mennyi kart okoz. De amugy okoz, oke, embert nem tep szet, de az en eletem elegge megkeseriti, hogy a sajat kertemben nem tudok kint hagyni fel napra se egy parnat vagy akarmit, mert a macska telibe hugyozza azonnal. Es ivaros macskapisit nem mosol ki semmibol. Undorito.
Na de itt jelenleg most az volna a lenyeg, hogy a macska szempontjabol is veszelyes a koborlas. Neked szerencsed van. De vagod, hogy a kinti macskak atlagban max 4 evet elnek? Igen, ez atlag, ebben benne van a 10+ eves macska is, de benne van a temerdek kolyok es fiatal, akik nem elnek tul kint.
Ez szerinted oke? Normalis eltemetni egy 1,5 eves macskat, mikor 20 evig is elhetnek? Na nehogymar!
Annyira hiányzik, nem bírom.
Ki fogok készülni, bárcsak én is meghalnék az éjjel. :(( Nincs kedvem tovább élni!
Sajnálom!
Nekem a kutyám halt meg két éve hasonlóan!
Ha lesz még egy cicád NE engedd mindenfelé mászkálni és alaposan érdezd ki a háziorvost hogy mit szabad és mit nem szabad adni neki!
Gondolj bele a cicádnak szép életev volt hiszen szeretted!
Kitartást!
Nagyon sajnàlom!
Én neked adok igazat, szarul van az àllat és kilöki a hàzból, kint legyen szarul...minthogy orvoshoz vitte volna!
Én is azt mondanàm, hogy idővel egy màsik cicàval való törődés enyhìthetne a fàjdalmadon, terelné a gondolataidat, kitöltené azt az űrt, amit a cicàd hagyott maga utàn, de csakis akkor, ha többé ilyen nem fordulhatna elő.
Együttérzek veled, legyél erős, kitartàs!
Tudom, hogy most mocsok érzés de ne kìvànj magadnak rosszat!
Ne legyen masik cica, amig az anyjaval el, ne is tanacsoljunk ilyesmit. Ha kepes kilokni a hazbol egy beteg macskat, akkor az osszes tobbi is hasonloan jarna, biztosan nem jonne ossze a csak benti tartas.
Ezen tul kell lenni, el fog mulni, az ido majd segit. Csak masik allatot ne vegyen magahoz, mert ennek igy nincs ertelme.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!