Cica meddig maradjon ivartalanítás után a hordozóban?
Tenni kellett volna alá kisállat pelenkát. Tegyél alá plédet vagy törölközőt.
Ne engedd ki, mert dőlöngélni fog és megsérülhet. Az almot se fogja megtalálni szerencsétlen.
2 kan és 1 lány cicát tartok.
Ivartalanítottam mindhármat egy ami bejött, hordozó ajtó kinyit és reá bízod....
Hidd el megoldja , lehet reggel takarítani kell mert szegény még kómás de hidd el egy életen át veled lesz :)
De nincs rajta se gallér se kisruha. Azt mondták a rendelőben, hogy nem kell, felszívódó varratot kapott.
A szoba közepére tettem a hordozót, de még nem nyitottam ki. De ahogy mentem közel, elkezdte felborzolni magát és morgó hangot ad ki, hátrált is.
Könnyen beszélek mert ez a 3 cica tesók és el sem lehetne vállasztani őket mert bele betegednének.
Augusztusban lesznek 3 évesek de sosem volt még csak fújás sem , ősszebújva alszanak és imádják egymást.
Egy gyártelepről hoztam haza őket :)
Nem kell sok százezret költeni állatra , menteni kell !!!
A leghálásabbak
Most kicsit haragszik rád mert " bántottad"
ENGEDD SZABADON és nyugi :)
Holnap már bújni fog :)
Nekem a lány cicával volt "bajom"
Letépte a gallért és beugrott a mosógéppbe, varrat felszakadt és minden csupa vér volt...
Hagytam a tesóit odamenni és kicsit megnyugtatták majd elkaptam és vissza a dokihoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!