Egy szoba macskának kb mennyi a fent tartása havonta? Gondolok itt kajára,halomra, stb.
Figyelt kérdés
2023. jan. 14. 19:33
31/33 anonim válasza:
Darius, 8 vagyok és jelentettelek a rendőrséggel való fenyegetésért. Azért ennél intelligensebben is lehetne kezelni, hogy NINCS igazad.
A rágalmazás pedig nagyon nem ez.
32/33 anonim válasza:
Néha elgondolkozom azon, hogy intelligencia függővé kellene tenni az internet elérést. :)
33/33 anonim válasza:
Egy ornitológus ismerős mondta, hogy a kint tartott macskák évente kb 5 millió védett madarat pusztítanak el Magyarországon pusztán szórakozásból (tudom az ösztönök...). Azokat a, madarak ölik, amik a kertekből össeszednék a tervet, hernyókat, rovarokat. Nagyon szeretem a cicákat, kertvárosi részen lakunk és nekünk is van,de szigorúan benti, mivel nem tudjuk megoldani , hogy a telken belül maradjon. Nekem nem hiányzik, hogy elkóboroljon, plusz a macska territoriális állat itt pedig egy területre akár 10-15 macska is van, ami feszültséget szül az állatok között. Plusz megkímélem magamat, hogy az eltűnését ideheskedjek. Jobb esetben befogadja valaki, rosszabb esetben elütik vagy mérget eszik, esetleg bántják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!