Vágjátok a cica körmét? (Szoba cicákra gondolok) Hogyan vélekedtek erről?
Figyelt kérdés
2022. jan. 25. 14:34
1/21 anonim válasza:
Ismerősömék tompára vágják, mert több macska él együtt lakásban, de azért tudnak kapaszkodni, csak nem akasztanak egyből bőr alá, ha pofozkodás van.
2/21 anonim válasza:
Igen, régen mindig levágtuk, amíg volt benti cicánk.
3/21 anonim válasza:
Sosem vágtam. Van kaparófa, rendszeresen használja, nincs gond vele. Nem is tudnám vágni, mert nem hagyná
4/21 anonim válasza:
Evente parszor, csak akkor, ha szukseges, mert annyira megnott neki, hogy alig tudja visszahuzni es kopog a padlon.
Van kaparofaja, tobb is, szerencsere azokat hasznalja, igy nem kell nagyon gyakran vagni.
5/21 anonim válasza:
Meggyűlölne, ha ilyesmivel próbálkoznék...
6/21 anonim válasza:
Hát ha meg is tanulja mit hol lehet kaparni itt ott néha nekiállna úgy is. Szét szaggat ezt azt. Muszáj vágni. Utáll érte de nem tűröm el hogy folyamatosan széttépjen mindent. Kaparófán nem kopik tompára a körme.
7/21 anonim válasza:
Havonta 2X, kéthavonta 3X plusz kaparófák. Az enyémek szeretik, dorombolás van közben, meg bpldpg nézés, elernyedés, nálunk külön program, igaz macskánként vagy 3 perc. Ölbe veszem, hátára fektetem aztán csipp-csipp. Van karomvágójuk, ami általában elveszik, szóval valamelyik körömcsipesz, ami előkerül.
8/21 anonim válasza:
Enyém utálja. Akkor szoktam mikor alvásból ébred és lusta elmenni. 1 perc sincs. Hetente mindig. 1 hét alatt megnől a körme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!