Minden éjjel felébredek a cicára, van erre megoldás?
Ez nálunk is probléma.
4 körül felkel,és beül az ablakba,ahol nézeget egy kicsit.
Sajnos utána már ki szeretne menni a kertbe,és ekkor mindenképpen ki kell engedni,pedig az alom ott van a fürdőben. Egyszerüen nem használja,és inkább kimenne.Minden nap,mindíg ugyanazt csinálja,és azokhoz a dolgokhoz ragaszkodik is.
Nem kell ébresztő,mert a cica 4-kor kel.Elképesztően érzik az időt a cicák.
A macska éjjeli állat.Éjjeli állat nem fog a kedvedért éjszaka aludni :D
Annyit tudsz tenni,hogy elteszed a játékait,és megpróbálod az almot messzebb tenni,ahol nem zavar annyira a zaj.Vagy esetleg az étkezését úgy állítani,hogy minél korábban üritsen.(pl délután max 4-ig eteted meg,de cserébe kora reggel kapja az első adagot)
De ha elteszed a játékokat és nem lesz mit csinálnia akkor szaladgálni fog,vagy körbe járja a házat és közben jó hangosan nyávogni fog.Az se jobb,ha engem kérdezel,az még bosszantóbb is mint egy 5 perces kaki & kaparászás.:x
De most amúgy ekkora gond egyszer felébredni éjjel? Pár perc, befejezi, és aludhatsz tovább. Nem tudom, lehet két gyerek után az én ingerküszöböm van már magasabban, de én azt nem érzem ekkora gondnak, hogy felébreszt a macska. Engem amúgy fél 4-fél 5 körül kelt az idősebb, hogy kimenne. Csak ő kijárós, mert így szokta meg régen, nem tudtam beszoktatni teljesen. Felkelek, kiengedem. Majd 6-fél 7 körül kel a fiatal, ilyenkor ő már éhes. Lemegyek, megetetem, addigra visszaért a másik is, őt is megetetem. Aztán általában már vissza se fekszem, mindjárt kelnek a gyerekek :D
A macskák ilyenek, nem fogod tudni neki megmagyarázni, hogy nappal kakiljon, mert téged zavar.
Köszi a válaszokat!
Persze, tudom, hogy éjjeli állat! Nem gondoltam, hogy majd miattam alszik, csak indokolatlanul hangosan kapar a nappalihoz képest :D De hát ez van akkor, hozzászokok.
Nekem még nem volt gyerekem, de az azért kicsit más szerintem, hogy fel kell kelni egy babához, mint hogy felébredek egy zajra, de nem tehetek ellene semmit. Másrészt meg azért mindenkinek más a szervezete, máshogy bírja ezt:) A kakilásnál arra gondoltam, hogy még bizalmatlan és nem mer akkor kakilni, ha kint vagyunk, mert az hosszabb idő (még csak 2 hete van itt). De szeretem, hogy kérdezek valamit, és végül kioktatnak :D Na mindegy, köszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!