Hogy lehet egy 1-2 hetes kiscicat felnevelni az anyja nelkul? Milyen tejet kell neki adni? Hogyan lehet elerni h ne nyavogjon folyton?
Honnan van az a cica?
Ilyen idős korában még az anyja mellett kell lennie!
A cicák 3 hónapos korukban lesznek önállóak!
na de hagyjuk, hogy ez így nagyon nem jó.
Tehéntej is jó de injekciós tűből(ampulla) kellene a szájába nyomatni a tejet.
Kicsi meleg vacok ahol ne fázik lehetőleg lakásban
Azt hogy ne nyávogjon sehogy nem tudod elérni mert hiányzik neki az anyja( ezért nem jó elhozni ilyen pici korban)
de ha te vele vagy egész nap az némiképp enyhíti a fájdalmát
Sok szerencsét!:)
Biztos írnak majd hozzáértők is, nekem nincs macskám.
De mostanában olvastam egy cikket erről, amit egy állatorvos írt. Lehet kapni kimondottan kiscicáknak való tejet vagy tápszerport.Gondolom eleinte cumisüvegből, esetleg fecskendővel. A tehéntej nem megfelelő még nekik az első hetekben (de gondolom azért ha azt kap sem tragédia). És a későbbiekben is ha száraz kaját kap, vagy darabosat arra kell törekedni, hogy közben folyadékot is "bevigyen a szervezetbe". Mert azt írta az állatorvos, hogy "lefetyeléssel", ahogy a macskák inni szoktak nagyon fárasztó egy kiscicának inni, ezért megunja és emiatt nem iszik eleget. Szóval a kajáját kell beáztatni tejbe.
előző vagyok:
nincs egy nagyobb macska aki most ellett?
Akkor oda lehetne tenni csak felügyelettel szopni, mert a másik cica ne biztos, hogy befogadja!
Uccsó avgyok:
elírtam nem előző hanem ELSŐ!
van a whiskasnak cicáknak való teje. de sztem hívj fel egy állatorvost. a tehéntejtől tuti hasmenése lesz.nekem az állatorvos mondta, hogy soha nem zabad neki tehéntejet adni. mivel macska, nem boci. de talán tudsz cumisüveget is gyártani neki valahogy, hogy tudjon szopizni. neki ez fontos lenne.
mint mondtam, kérdezz meg egy állatorvost. semmibe sem kerül, csak egy telefon.
Első vagyok
a tehéntej tökéletesen jó a kiscicának jobb mint a kecsketej!napi 8-10- szer kell etetni
Itt egy viszonylag kimerítő írás róla: [link]
Töltsd le, olvasd el, minden fontos infó megtalálsz benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!