Mit tegyek, hogy a buszon ne nyávogjon a cica a szállítóban?
Szerintem nem zavaró a nyávogás, ne aggódj emiatt. Kapásból sorolhatnék legalább 10 dolgot, ami sokkal idegesítőbb (hiperaktív kisgyerek, vallási térítő, alvó utas aki a válladra dobja a fejét.....)
Nem hiszem, hogy bármit tudsz tenni ellene egyébként.
Ha kölyökcica mindenki meg fogja nézni, meg "jajjdearanyoskiscica", és senkit nem fog zavarni, ja, és hamar el fog aludni. Ha felnőtt cica, akkor meg azért :) Szerintem barátságosan mutasd majd meg mindenkinek (szállítón keresztül) a cicát, aki érdeklődik felőle, és akkor nem lesz gond, és ha lesz egy-két méltatlankodó ember is, majd lesznek, akik bevédenek ;)
Off, de én egyszer Hatvanból hoztam el Bp-re vonattal+BKV-val kiscicát, hát az aluljárós satter-punk-bakancsos csávóval is leálltam beszélgetni, mert meg akarta nézni a cicát. Tök aranyos volt a gyerek. :)
(Nő, 31)
Én úgy intézem, hogy nem teszem le a lábamhoz hanem az ölemben tartom, a magam elé állított bőröndre teszem a dobozt, és akkor lát engem, meg benyomom neki az ujjamat a rácson és cirógatom vele. Általában csendben van.
Bár most kocsival vittem az egyiket, visszafelé akkora hisztit rendezett, hogy a rácsos ajtót letakartam egy kardigánnal, mert nyúlkált is kifelé és tépte a kárpitot, a sötétben elhallgatott aztán meg nem is hadonászott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!