Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek, hogy a buszon ne...

Mit tegyek, hogy a buszon ne nyávogjon a cica a szállítóban?

Figyelt kérdés
Nincs hozzászokva,nem az én cicám.
2009. aug. 16. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nyávog, hát nyávog. Nem tudsz mit tenni.
2009. aug. 16. 19:29
 2/7 A kérdező kommentje:
De nem szeretném zavarni a többi utast, és a buszsofőrt sem.
2009. aug. 16. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem zavaró a nyávogás, ne aggódj emiatt. Kapásból sorolhatnék legalább 10 dolgot, ami sokkal idegesítőbb (hiperaktív kisgyerek, vallási térítő, alvó utas aki a válladra dobja a fejét.....)

Nem hiszem, hogy bármit tudsz tenni ellene egyébként.

2009. aug. 16. 19:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor nem aggódok. Bár lehet nem is fog nyávogni,csak nem tudom, ezért kérdeztem.
2009. aug. 16. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Talán annyit tudsz tenni, hogy szoktatod a dobozhoz. Enyém csak először nyávogott, azóta simán alszik benne.
2009. aug. 16. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha kölyökcica mindenki meg fogja nézni, meg "jajjdearanyoskiscica", és senkit nem fog zavarni, ja, és hamar el fog aludni. Ha felnőtt cica, akkor meg azért :) Szerintem barátságosan mutasd majd meg mindenkinek (szállítón keresztül) a cicát, aki érdeklődik felőle, és akkor nem lesz gond, és ha lesz egy-két méltatlankodó ember is, majd lesznek, akik bevédenek ;)

Off, de én egyszer Hatvanból hoztam el Bp-re vonattal+BKV-val kiscicát, hát az aluljárós satter-punk-bakancsos csávóval is leálltam beszélgetni, mert meg akarta nézni a cicát. Tök aranyos volt a gyerek. :)

(Nő, 31)

2009. aug. 16. 21:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Én úgy intézem, hogy nem teszem le a lábamhoz hanem az ölemben tartom, a magam elé állított bőröndre teszem a dobozt, és akkor lát engem, meg benyomom neki az ujjamat a rácson és cirógatom vele. Általában csendben van.

Bár most kocsival vittem az egyiket, visszafelé akkora hisztit rendezett, hogy a rácsos ajtót letakartam egy kardigánnal, mert nyúlkált is kifelé és tépte a kárpitot, a sötétben elhallgatott aztán meg nem is hadonászott.

2009. aug. 17. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!