Normális h igy imádom a cicám?
Van egy cicám akit folyton puszilgatok beleszippantok a bundájaba. Sokat simizem játszok vele. Ő a mindenem. Megadok neki mindent amit tudok.
Az eggyik barátom azt mondta h én hülye vagyok mert a macska kitre való egérfogó és nem háziállat.
Normális h én így látom a dolgokat?
Szegény, te mit fogsz itt kapni mindjárt.....
Egyébként igen, ez a normális.
Habár nekem cicám még nem volt, csak kutyám, azt mondom, igenis, normális.Egy kutyusom volt, imádtam, akkoriban ő volt az én " gyerekem ".
Azóta kutyám sajnos nincs, de van " igazi " gyerkőc :)
Szóval ne foglalkozz azzal ki mit mond, szeresd továbbra is :)
A macska nem kintre valo, ahol mindenfele veszely leselkedik ra. Ugyanugy, ahogy az ot eves gyerekedet sem hagyod elkoszalni, pedig azt is vinne a kivancsisaga barmerre, a macskad biztonsagaert is te felelsz.
Aki nem szereti ennyire a macskajat, hogy erdekelje, mi tortenik vele, az ne macskat tartson, hanem vegyen egercsapdat🤷🏼♀️
Alapvetően normális, nincs vele semmi baj.
De ha elég messziről nézed a dolgot, akkor valahol furcsa, hogy miért kezel egy egyed egy másik fajba tartozó felnőtt állatot, mintha a saját kölke lenne.
De ha úgy nézed, nagyon sok emberi tevékenység furcsa.
A nagy szemeikkel és a kerek pofijukkal "meghekkelik" a cicák a gondoskodó ösztöneinket.
Sokan esnek áldozatául az ördögi macskahatalomnak, egy sanyarú világban élünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!