Normális ha egyenesen imádom a kutyusom?
Teljesen normális,sőőőt!:)
Nekem a pici kutyum a barátom,a fiam,a társam,a mindenem,a szerelmem!:))
Hát persze, hogy normális :)
Régebben én is attól tartottam, hogy talán túlságosan szeretem a kutyámat, attól féltem, hogy úgy szeretem, mintha gyerekpótlék lenne. Azóta tudom, hogy ez nem így volt, mivel már megszületett Életem Értelme, és már elég nagyfiú ahhoz, hogy most már együtt imádjuk a kutyánkat :)
(A kutyusod nem is tudja, milyen szerencsés...vagy Te vagy szerencsés, hogy ő van Neked...? :) )
Na azért maradj azon limit alatt amit az utolsó hozzá szoló tett, a kutyád a kutyád addig lehet imádni amßig megtudod külömböztetni ember és állat között, ha tudod hova sorold, ha már fontosabb mint egy ember, pl a gyereked, akkor az már baj, amúgy nem.
mondjuk én tuti nem ennék együtt vele, meg nem altatnám az ágyamba, de attól még lehet imádni.
Normális:) Az lenne jó, ha mindenki, akinek kutyája vagy bármilyen állata van, imádná. Én a cicámmal vagyok így, annyira kimondhatatlanul aranyos...
Mondjuk azért, nem kell egy tálból enni vele, meg hasonlók, mert beteg lehetsz tőle.
én 10évet vártam,h lehessen kutyám,mindenki azt mondja,h el van kényeztetve.de ha szeretem,miért tagadjak meg tőle bármit is amit meg tudok adni neki,nem?
nekem még nincs gyerekem,de ha lesz,biztos ő lesz az első.
mindig mondtam,h undorító aki a kutyájával alszik,és mi lett?a kutyával alszunk,és nagyon boldogok vagyunk.
semmi gáz,ha imádod,ez igy a természetes.:-)
Persze, hogy normális, engem is sokan hülyének néznek (sokszor még a barátom is), hogy miért tudom ennyire szeretni a kutyámat. Ő is szereti, így élünk együtt hárman, de nem úgy, mint én. PErsze, egy gyerekkel nem ér fel, annál szebb ajándék úgysincs az életben, mint egy gyerek, de míg nincs gyerek, addig had legyen ő a pótlék.
TEljesen természetes, a kérdésre a válasz:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!