Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Normális ha egyenesen imádom...

Normális ha egyenesen imádom a kutyusom?

Figyelt kérdés
2008. febr. 22. 13:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy valaki imádja a kutyáját az teljesen természetes, mert a kutyája meg Őt imádja amit a kutya ki is mutat és egy kutyás ember, mint ahogy én is, ezért tartja a kutyáját.

A kérdés inkább az, hogy hogyan imádja valaki a kutyáját.

Lehet vele egy ágyban aludni, ami a kutya számára a falkaérzést és azon keresztül az összetartozás érzését erősíti, de akármit is csinálunk sosem lehet majd Őket úgy letakarítani mint, ahogy Mi megfürdünk az ágybafekvés előtt. Ez pedig sajnos számtalan betegség forrása lehet, amit vagy elkapunk, vagy nem de ettől a tény még tény marad, hogy egy ágyban a kutyával aludni lényegében olyan, mintha cipővel hemperegnénk a megvetett ágyban, meajd levetkőzve belefeküdnénk.

Az, a legfontosabb, hogy tudjunk különbésget tenni kutya és ember között. Nem azért mert az egyiket jobban vagy kevésbé kell szeretni a másiknál, hanem mert ennek alapján itéljük meg azt is, hogy a kutyánknak mire van szüksége.

ha azonban nem vagyunk képesek élesen elhatárolni egymástól a két fajt, mint embert és kutyát, az olyan nevelési és tartási problémákhoz vezethet amelyek eredményeként csak a kutya járhat pórul, hoszen Ő lesz az akivel majd nemlehet bírni, ha az új kedvesünkre féltékeny lesz, Ő lesz az akit túletetéssel elhízlalunk mint egy vágósertést, Ő lesz az ekinek ebből eredően mentális és egészségi problémái lesznek és MI leszünk azok akik ezért felelősek lesznek.

Addig amíg a kutyád úgy játszik, sétál, alszik, eszik ahogy egy kutyának kell, addig nincs gond. De ha gyerekként vagy ami mégrosszabb felnőtt emberként bánsz vele akkor az sajnos nem csak a kutyának hanem neked is sok sok gondot okzhat, és szerntem fog is okozni.

2008. márc. 20. 11:12
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, természetes dolog. Kiskoromtól fogva IMÁDTAM A KUTYÁKAT! És most van 1 olyan tényleg sajátom mert mindent én csinálok vele :) Együtt alszunk, mindenhova jön velem ahova lehet, állandóan az oromoat,kezemet nyalogatja vagy a fülemet :D, ő a mindenem, ő mindent tud helyetesíteni :D
2010. febr. 27. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!