Hogyan fogadjam be a kóbor cicát? Hogyan vigyem haza?
Falun lakom. Évek óta van egy kóbor macska a buszmegálló környékén, és mivel arra lakom, szoktam neki vinni kaját, eleinte egy bácsi etette, de ő meghalt, szóval most én etetem a cicát. A bácsi, amikor még élt, azt mondta nem az övé a macska, sőt, még csak nem is a környéken lakik, csak a macska miatt járt oda. Leginkább üres telkek vannak a környéken, mindig az egyikről jön elő a cica, tuti nem tartozik senkihez.
A macska barátsagos, minden nap a szokott időpontban vár, meg hagyja, hogy simogassam, de ha fel akarom emelni, akkor menekül. Hordozóba nem tudom kajával se becsalni. Viszont szeretném befogadni, csak nem tudom, hogy hogyan, ha nem tudom sehogy sem hazavinni. Otthon lehetne kinti-benti, macska biztos kerítés van, meg na, jó lenne, ha látná orvos, attól, hogy nem tűnik betegnek, meg jó lenne, ha nem az én napi egy etetésem lenne neki, meg az a random maradék, amit mások hagynak ott neki. Meg arra azért vannak néha kóbor kutyák is.... Szóval ja...
De ügyes vagy!
Az én koborkam nem tűri hogy közel menjek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!