Mi a cicád neve?
Figyelt kérdés
Hamarosan lesz egy kiscicám, bajban vagyok a nevekkel2022. dec. 17. 03:49
21/35 anonim válasza:
Kávé, Bogyó, Karcsi, Zserbó, Drazsé, Maja
23/35 anonim válasza:
Kicsit vicces, hogy ilyen kérdések alatt is van egy troll aki lefele értékel. Engem nem zavar, viszont ilyen kérdéseknél teljesen felesleges az értékelés. Simán lehetne neki nyitni egy kategóriát ahol/ami alatt nincs pontozás, mert így fals eredmények lesznek az oldalon. Ha az oldal elméletileg nem támogatja a negatív pontszámú embereket akkor azt se kellene, hogy oktalanul pontozzanak valakit.
24/35 A kérdező kommentje:
#23 nagyon egyetértek veled. Emiatt teljesen fölösleges már maga a pontozási lehetőség is..nincs értelme így.. majd talán tesz ez ellen valamit az admin
2022. dec. 17. 21:33
27/35 anonim válasza:
Az utolsó cicánkat Piszu-miszu-nak hívtuk, vagy röviden csak Piszu-nak. De szerintem sem kell előre agyalni rajta, a mieink mind "menet közben" lettek elkeresztelve :)
30/35 anonim válasza:
Fekete lány cicám Szaffi.
Fekete fiú cicám Bagira.
Fekete fehér fiú cicám Oreo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!