Hogy viselte a cicád mikor először hagytad több órára egyedül?
Semmi rosszat nem csinált, igaz nem 9 órát volt egyedül, csak 4-5-öt mert úgy adta ki a beosztásunk.
Mindent pakolj el amit széttéphet, lenyelhet, leboríthat, belegabalyodhat. Játékokat olyat hagyj neki amivel egyedül biztonságosan (!) tud játszani pl labda.
Mielőtt indulsz 15-20 perc játék, és hagyj neki kajcsit. Mikor hazaérsz megint játék.
Ha lesz 5 napotok összeszokni, akkor ki tudod próbálni hogy felöltözöl, kimész mintha dolgozni indulnál és kint hallgatózol hogy sír-e. Cicák elég jól szokták viselni az egyedüllétet, anyjuk után sírdogálnak picit pár napig de jobban bírják a magányt mint a kutyák. Szerintem nem lesz gond 🙂
Sajna nincs sok szabim egy évben és két hetet egész egyszerűen nem tudok kivenni. Abban bízok hogy ha más is munka mellett megoldja és voldog a cicaja akkor nekem is menni fog
Játszani fogok vele sokat ez nem is kérdés nálam alig várom :)
Sztm nem lesz gaz. Macskaknal ez nem annyira durva, mint a kutyaknal, meg ha kolykok is.
Max egy kicsit lebontja a hazat, szoval erdemes lenne szamara biztonsagos szobaba zarni addig, ahol nincs kanape/agy, mert lehet azt meg lepisilne :D
Ezek megnyugtató válaszok az ágy lepisilésén kívül :D erről jut eszembe
Kandúr cica esetében tényleg igaz, hogy a lakásban megjelölik amolyan macska spricceléssel a helyüket?
Én arra gondolok ez csak akkor van ha több macska van a lakásban.
Oke, 7-es, de itt most egy kolyokrol van szo. A kolykok pedig vadallatok...neha. Vagy sokszor 😄😄
Fog aludni is, az tuti. De nem biztos, hogy vegig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!