Hogy viselte a cicád mikor először hagytad több órára egyedül?
Igazad van erre nem is gondoltam
Igen ivartalanítva ledz mikor elhozom
#9 :) jó.. hát persze tudom, az enyemnek az a mániája, hogy ha valahogy befézkőzik a gardróbba, akkor kilopkodja a zoknikat vagy kisebb ruhákat és ide-oda viszi a lakásban. Egy időben szerette szaggatni a függönyöket, kikaparni a viragokat. :) Szóval valóban nem csak alszik de azért jó sokat alszik is.
Kölyök korában valóban huncut egy macska volt meg régebben volt neki társa, az azért sokat jelentett. (sajnos az idős kandúr cicánk 2020ban elment közülünk, azóta egyedül van a nőstény)
Együtt a két macska huu.. na volt ám néha pusztítás. Főleg a kandúr, benne volt energia.. úgy mászott fel 2mp alatt a nappaliban a könyvespolcra, hogy öröm volt nézni, csak hát néha elmérte az ugrást és repkedtek le a tárgyak a polcokról. A legfájóbb a tabletem volt. Véletlenül az nappaliban az asztalon hagytam (üveg.. jó csúszós) a macska átszántott rajta, repült vagy 3 métert.. úgy betört, öröm volt nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!