Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Talált cica, nagy, puffadt...

Talált cica, nagy, puffadt pocak, kissé csipás szem, tapasztalat? Kb 8hetes. Sosem volt még macskánk.

Figyelt kérdés

pár napja elhoztuk a párom munkahelyéről egy kiscicát, mert nagyon útban volt az embereknek.

Nem a legszebb, de hihetetlen ragaszkodó, kedves, barátságos, nyitott cica.

talán kislány:)

kamillával meg lett tisztítva a szeme (és a feneke) mert elég csipás volt. tejen és konzerven élt, és mikor először megláttam, hatalmas kerek pocakja volt (és van is)

mintha örökösen teleette volna magát.

a járása nagyon vicces, de nem tudom, hogy az normális-e.

felemeli (magasba tartja) a farkát, fenekét, és úgy jár ide-oda :) mintha riszálna, ráadásul a feneke olyan "páviánszerűen" kidudorodik. szeret játszani, kedveskedni, és pont ma még az alomba is sikerült belepiszkítania :)

édesanyám jelezte hogy kakiban vélt felfedezni valami "rizsszerűt", lehet férges, vagy ez is normális?

ha sikerül alkotnia még, én is megnézem majd, de csak jövőhéten megyünk az állatorvoshoz vele.

hátha kaphat oltást, vagy valami rutinvizsgálatot.

mivel kismama vagyok, és a 35.hétben, így kicsit "bennem van a félsz", de mikor hozzám simul,érzem a kis testét, meghatódom.persze alapos kézmosás, stb.mert nem játék.

érdekelne tapasztalat akinek vannak vagy többször voltak cicái.szeretném megtartani, hisz olyan kis védtelen :)

egy kiscicának milyen orvosi vizsgálatok kellenek? oltások?

nagyon köszi

2010. okt. 1. 10:02
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Huh, a hibakert bocsánat,telefonról írok, neha mellé ütök, vagy a telefon választ mit ír le.😁
2017. márc. 14. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!