A macska egy két szem patkányirtótól megdöglik?
Figyelt kérdés
Szerintem nem, mert a szomszédba láttam valami ilyesmit kirakva és még mindig meg van a macskánk pedig át át jár.2010. febr. 5. 14:03
1/6 anonim válasza:
Akkor ezek szerint nem. Vagy persze lehet, hog a macskád jól álcázza, hogy él, miközben valójában halott. Vagy élőhalott.
Vagy csak nem evett - még - belőle.
2/6 anonim válasza:
A macska is melegvérű állat ezért ha megeszi a patkányírtót elpusztul.De miért enné meg mikor a patkányírtók növényi alapra vannak felvíve?
3/6 anonim válasza:
Azt nem tudom, pontosan mennyitől pusztul el, de amitől egy egér, az valószínűleg végzetes a macskára is. Azaz akkor van baj, ha a macska megeszi a mérgezett egeret. Márpedig megeszi, mert könnyebben el tudja kapni, mint az egészségeset. Pusztult el így cicánk...
4/6 anonim válasza:
Igen, belepusztulna, de a macska nem hülye, hogy megegye a patkányírtót. Viszont sajnos a mérgezett patkányt megenné, és abba belepusztulhat.
(Mindig örülök, ha a macskám egeret hoz, addig sem döglik bele, hogy megeszi a mérgezettet.)
5/6 anonim válasza:
Nem biztos, h növényre teszik ki. Az egér mindenevő, sőt vki a nyest miatt is tesz ki patkányírtót. Sajnos nekem 2 cicám pusztult bele. Az elsőnél nem tudtuk mi baja. Annyira görcsölt, h habzott a szája is. 3 napon át. Ezt a látványt, érzést nem kívánom senkinek. Azóta a szomszéddal összevesztünk,még köszönésre sem méltatom. Aki kitalálta a mérget, azt kellett volna megmérgezni, megetetni vele az összeset. Nagyon sokat szenved egy állat ,amelyik megeszi. Bármilyen is . A méreg bármilen is, minden élőlényre(ÁLLATRA, EMBERRRE) hat.
6/6 anonim válasza:
Igen, belepusztulna, de a macska nem hülye,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!