Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak velük?

Mit csináljak velük?

Figyelt kérdés
Ma délután találtam Kaposváron 2 kiscicát.Nagyon fáztak ezért hazahoztam őket.Sajnos itt nem maradhatnak mert van 2 gyermekem.És nem akarom h. bajuk legyen.
2010. szept. 30. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kedves dolog tőled, hogy nem hagytad fagyoskodni szegénykéket. Próbáld meg expresszre felrakni, h ingyen elvihető 2 kiscica, esetleg iwiw üzenőfal, vagy facebook. Kérdezgess ismerősöket is, hogy nem tudnak e olyan embert, akinek kéne kiscica.
2010. szept. 30. 19:56
 2/7 xXxOoOxXx ***** válasza:
Ha nem szeretnéd megtartani őket, vidd el őket egy állatmenhelyre. Vagy tegyél fel apróhirdetést, hátha valaki örökbe fogadná őket.
2010. szept. 30. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Rakjatok ki néhány hirdetést hirdetőtáblára, stb.

Illetőleg a neten is tudod őket hirdetni, akár iwiwen is.

Emellett azért nem kell aggódnod, hogy a gyermekeknek

bajuk lesz a cicától.

Nekem 3 van ( gyerek)és mindig is volt macskánk, és sosem volt emiatt bajuk.

Persze azért meg kell mutatni a cicákat állatorvosnak, veszettség ellen nem árt beoltatni, és bolhailag átnézni őket.

2010. szept. 30. 19:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Remélem nem lesz bajuk.
2010. szept. 30. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem is adj fel hirdetést, a legvalószínűbb, hogy így lesz gazdájuk, én menhelyre nem adnám be :( Hol laktok?

Egyébként nyugi, a macska nem terjeszt betegségeket gyerekekre :) Ha a macsekok egészségesek akkor nem kell félni, a toxoplasmosist terjeszti egyedül az ürülékével,de azt félig átsült hústól ugyanúgy össze lehet szedni, viszont a toxoplasmosis nem veszélyes, csakis és kizárólag terhes nőknél a magzatra és ha egyszer átestél ezen többé nem kaphatod el, a gyerekek észre sem veszik ha összeszedik :) Nekem is mindig volt macskám és sosem voltam beteg, annál egészségesebb a gyerek minél inkább nincs vattaközt tartva, persze a szélsőségeket kivéve :) Úgyhogy nyugi, ha nem veszettek a cicák akkor semmi baja nem lesz a gyerekeknek, csak fejlődik a lelkiviláguk. Gondolom ők is nagyon szeretik most a cicusokat :):) Szóval ha csak emiatt félnél megtartani akkor vidd el dokihoz és ha egészségesek, akkor boldog cicatulajdonosok is lehettek :):) Nagyon rendes tőled, hogy hazahoztad én is mindig befogadok állatokat akiket kidobnak, vagy volt rá példa, hogy hozzánk dobták be :( Szívtelen szemetek néhányan :( Örülök, hogy van még olyan, mint én :)

2010. szept. 30. 21:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszike.:)sztem egészségesek annak tünnek.csak az egyik kicsim csak 4 hós és nagyon féltem.Sajnos igen sok ember szemét az biztos.az ilyeneket felkötném!!!
2010. szept. 30. 22:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyugi, a gyerekeknek a világon semmi bajuk nem lesz attól, hogy kutya/macska van velük, mellettük. Én is állatok mellett nőttem fel, és csodák csodájára 34 évesen még mindig élek.... Sőt! Szinte soha nem voltam/vagyok beteg, akkor sem, mikor körülöttem mindenki kidől(t). Nem szabad bedőlni a médiából áradó hülyeségnek, miszerint rossz anya és rossz háziasszony vagy, ha nem műtő sterilségű a lakás.... Fogyasztói társadalomban élünk, ha nem sulykolnák ezt az emberek fejébe, ugyan ki venne meg annyi fertőtlenítőszert??
2010. okt. 1. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!