Mit csináljak velük?

Rakjatok ki néhány hirdetést hirdetőtáblára, stb.
Illetőleg a neten is tudod őket hirdetni, akár iwiwen is.
Emellett azért nem kell aggódnod, hogy a gyermekeknek
bajuk lesz a cicától.
Nekem 3 van ( gyerek)és mindig is volt macskánk, és sosem volt emiatt bajuk.
Persze azért meg kell mutatni a cicákat állatorvosnak, veszettség ellen nem árt beoltatni, és bolhailag átnézni őket.

Szia! Szerintem is adj fel hirdetést, a legvalószínűbb, hogy így lesz gazdájuk, én menhelyre nem adnám be :( Hol laktok?
Egyébként nyugi, a macska nem terjeszt betegségeket gyerekekre :) Ha a macsekok egészségesek akkor nem kell félni, a toxoplasmosist terjeszti egyedül az ürülékével,de azt félig átsült hústól ugyanúgy össze lehet szedni, viszont a toxoplasmosis nem veszélyes, csakis és kizárólag terhes nőknél a magzatra és ha egyszer átestél ezen többé nem kaphatod el, a gyerekek észre sem veszik ha összeszedik :) Nekem is mindig volt macskám és sosem voltam beteg, annál egészségesebb a gyerek minél inkább nincs vattaközt tartva, persze a szélsőségeket kivéve :) Úgyhogy nyugi, ha nem veszettek a cicák akkor semmi baja nem lesz a gyerekeknek, csak fejlődik a lelkiviláguk. Gondolom ők is nagyon szeretik most a cicusokat :):) Szóval ha csak emiatt félnél megtartani akkor vidd el dokihoz és ha egészségesek, akkor boldog cicatulajdonosok is lehettek :):) Nagyon rendes tőled, hogy hazahoztad én is mindig befogadok állatokat akiket kidobnak, vagy volt rá példa, hogy hozzánk dobták be :( Szívtelen szemetek néhányan :( Örülök, hogy van még olyan, mint én :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!