9 kidobott cica. Mit csináljak velük?
és a barátod szüleinek mond meg,hogy ivartalanítsanak
és már ne haragudj,de jó szemét emberek bedobálni a kiscicákat..
gratulálni tudok őket is be kellett volna dobálni valahova
csinálj hirdetést, hogy ingyen kiscicák:D
rendes tőled hogy törődsz velük:) nagszülőkhöz, ha van ,
ja igen és a barátodnak szólj hogy ivartalanjtsa a cicákat, mert az ő hibájuk az is hogy lettek kiscicák egyáltalán, most miért akarják elpasszolni? meg amikor terhes volt a cica, akkor is el lehetett volna altatni a magzatokat, vagy valami ilyesmi, egyszer egy állatorvostól hallottam.
Így van hírdesd őket, még az expressz.hu-n is próbálkozhatsz. Lehet, hogy nem egyszerre kelnek el de lassn elfogynak :)
Ha 2-t megtartanátok a 7-nek már könyebb gazdit találni.
Én tavaly 5 picenek találtam gazdit, 1-et megtertottam, de még hónapokkal később is jött érdeklődés, mert elfelejtettem levenni a hírdetést az egyik oldalról.
Csak vigyázz a jelentkezőkkel, mert az kicsit gyanus, ha az összes kicsit el akarja vinni, nekem is jelentkezett tavaly 2 olyan pasas is... nem is adtam nekik...
Köszönöm a sok segítséget! :) Sajnos nem is, meg igen is, tehetnek róla, hogy ilyen a helyzet. Nem túl jól állnak anyagilag, a kajájukat már nem tudnák állni még egy hétig legalább, amíg elkerülnek.
Az állatorvos nagyon drágán ivartalanítaná a két nőstényt, ezért sem tették meg korábban. Sajnos ez ilyen. Ők is csak befogadták anno az egyik nőstényt, most már annyira elszaporodtak, hogy nem tudják már hova rakni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!